Loopbaancoaching Maastricht: een nieuwe impuls voor je carrière

Loopbaancoaching Maastricht: een nieuwe impuls voor je carrière

Op zoek naar loopbaancoaching/loopbaanbegeleiding in Maastricht? Een toenemend aantal professionals weet hiervoor Van Ede & Partners te vinden. Onze ervaren consulenten en psychologen helpen je graag vooruit, naar een werkbestemming die aansluit bij jouw talenten, ervaring, drijfveren en verlangens. Bijvoorbeeld wanneer je je niet meer prettig voelt in je huidige werk. Je carrière een nieuwe impuls wilt geven. Als je door veranderende omstandigheden niet meer op je plek zit. Loopbaancoaching in Maastricht bij Van Ede & Partners biedt uitkomst. En toekomst.

Maak vandaag nog een afspraak!

Een frisse blik op werk met loopbaancoaching in Maastricht

Ook in Maastricht bestaat loopbaancoaching bij Van Ede & Partners uit verschillende fases. Ben je jouw baan net kwijtgeraakt, dan geven we je de ruimte om dit verlies te verwerken. Ondertussen, of wanneer jij daar klaar voor bent, breng je via een uitgebreide zelfanalyse in kaart wie je bent, wat je drijft, wat je werkelijke talenten zijn en diepe verlangens. Jouw persoonlijke carrièrecoach vraagt door, houdt je een kritische spiegel voor en helpt je weer met een frisse blik naar werk te kijken. Ook jouw persoonlijke en professionele ontwikkelingen krijgen ruime aandacht: wat heb je te bieden? Waar wil je aan werken? Zo bereid je je voor op de weg naar buiten: netwerken, jezelf presenteren, solliciteren. Op basis van weloverwogen keuzes die bij jou passen. Ook daarin helpen onze consulenten en psychologen je vooruit in een traject voor loopbaanbegeleiding in Maastricht.

Loopbaancoaching Maastricht: individuele begeleiding en groepssessies

Met behulp van loopbaancoaching in Maastricht bij Van Ede & Partners ga je nieuwe perspectieven zien, ook doordat je beter inzicht in jezelf krijgt dan ooit. Bovendien beschikken de consulenten en psychologen die loopbaancoaching in Maastricht aanbieden over brede, relevante netwerken. Waartoe ze jou graag toegang bieden om jouw weg te vinden naar een nieuwe stap in je loopbaan. Loopbaancoaching in Maastricht bij Van Ede & Partners bestaat altijd uit een combinatie van individuele begeleiding en groepssessies, zeer waardevolle ontmoetingen met cliënten die net als jij naar een nieuwe bestemming op weg zijn. En die bij Van Ede & Partners in Maastricht loopbaanbegeleiding krijgen, coaching of in een outplacementtraject zitten.

Weten waar je staat?

Ervaar de dynamiek, energie en warmte bij Van Ede & Partners

Laat je inspireren en kies voor loopbaancoaching in Maastricht bij Van Ede & Partners. Wij verwelkomen je graag in ons markante gebouw in hartje Wyck aan de Alexander Battalaan 51. Een locatie vol dynamiek, energie en warmte. Goed te bereiken met het openbaar vervoer en parkeren kan voor de deur of in parkeergarages op loopafstand. Bel of mail voor een afspraak. Je kunt ons telefonisch bereiken op telefoonnummer 040 - 245 72 20 of per e-mail via maastricht@vanede.nl. Met loopbaancoaching in Maastricht bij Van Ede & Partners kom je verder.

        Loopbaanbegeleiding Maastricht

Ondernemershuis Alex51 - Alexander Battalaan 51

6221 CB Maastricht

T. 040 245 72 20