Loopbaancoaching Enschede voor werk dat bij jou past

Loopbaancoaching Enschede voor werk dat bij jou past

Loopbaancoaching Enschede voor werk dat bij jou past. In een traject voor loopbaancoaching of loopbaanbegeleiding in Enschede bij Van Ede & Partners krijg je weer de regie over je loopbaan. Bijvoorbeeld na een ontslag, of als je in jouw huidige baan niet (meer) de voldoening vindt die je zou willen voelen. Als je wilt reflecteren op jouw professionele toekomst of wel een zetje kunt gebruiken om de volgende stap te maken. De ervaren carrièrecoaches van Van Ede & Partners bieden in al die gevallen de loopbaancoaching in Enschede die aansluit bij wat jij nodig hebt. Met als doel: een werkbestemming die jou op het lijf geschreven is.

Maak vandaag nog een afspraak!

Dieper inzicht in je drijfveren met loopbaancoaching in Enschede

Hoe gaat loopbaanbegeleiding in Enschede bij Van Ede & Partners in zijn werk? Elk traject is uniek, omdat ieder mens uniek is. Maar de begeleiding heeft wel een aantal vaste elementen. Van rouwverwerking na een ontslag tot zelfanalyse, oriëntatie op de arbeidsmarkt en solliciteren. Samen met jouw carrièrecoach sta je uitvoerig stil bij waar je staat in jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling. Bij jouw wensen, drijfveren, kwaliteiten en verlangens. Dit levert diepe inzichten op die je helpen om doordachte keuzes te maken voor het verdere verloop van je carrière. Om niet te settelen voor zomaar een baan, maar een werkbestemming te vinden waar je echt kunt excelleren. Dat is de inzet van loopbaanbegeleiding in Enschede bij Van Ede & Partners.

Loopbaancoaching Enschede: een nuchtere kijk met een praktische inslag

Loopbaancoaching in Enschede wordt verzorgd door ervaren consulenten en psychologen die tientallen cliënten per jaar begeleiden. Zij houden je met een nuchtere kijk en een praktische inslag een kritische spiegel voor en helpen je weer met een frisse en open blik naar je werk te kijken. Zodat je weer nieuw perspectief ziet in je mogelijkheden. Ook begeleiden zij je in jouw weg naar buiten: hoe presenteer je je, waar vind je de juiste ingangen, hoe maak je indruk in een sollicitatiegesprek? Zij beschikken over een breed netwerk waar ze jou graag toegang toe geven. Zodat je met loopbaancoaching in Enschede de juiste mensen ontmoet, je mogelijkheden kunt verkennen en de juiste keuzes kunt maken in je carrière.

Weten waar je staat?

Tijd voor waardevolle ontmoetingen en een frisse start? Ga naar Van Ede & Partners

Loopbaanbegeleiding in Enschede, maar bijvoorbeeld ook outplacement en coaching bij Van Ede & Partners bestaat uit individuele begeleiding en groepstrainingen. Tijdens deze groepstrainingen wissel je ervaringen uit met mensen die zich in een vergelijkbare situatie bevinden. Waardevolle ontmoetingen die nieuwe inzichten brengen. En ook weer helpen bij het vinden van een nieuwe werkbestemming. Nieuwsgierig wat Loopbaancoaching in Enschede bij Van Ede & Partners voor jou kan betekenen? Je bent van harte welkom in ons gemoedelijke en karakteristieke pand aan de Zuiderstraat 3 in Enschede. De deur staat altijd open. Je kunt natuurlijk ook bellen: 053 - 433 80 21, of ons een e-mail sturen via enschede@vanede.nl. De consulenten en psychologen van Van Ede & Partners staan voor je klaar om met jou een traject voor loopbaancoaching in Enschede te beginnen.

         Loopbaanbegeleiding Enschede

Zuiderstraat 3

7543 TA Enschede

T. 026 364 41 11