Op zoek naar loopbaanbegeleiding in Eindhoven?

Op zoek naar loopbaanbegeleiding in Eindhoven?

Vraag je jezelf steeds vaker af of jouw talenten en kwaliteiten nog wel voldoende tot hun recht komen? Of je nog wel zin vindt en zin hebt in je huidige baan? Of maken de omstandigheden dat je op zoek moet naar een nieuwe werkbestemming? Met loopbaanbegeleiding/loopbaancoaching in Eindhoven bij Van Ede & Partners is de kans groot dat je een werkbestemming (her)vindt die bij jou past. Een nieuwe stap in je loopbaan waar je tot bloei komt.

Maak vandaag nog een afspraak!

Ontdek jouw drijfveren met loopbaancoaching in Eindhoven

Wie ben ik, wat kan ik, wat wil ik? Waarvoor kom ik mijn bed uit? Wat geeft mij voldoening? Loopbaancoaching in Eindhoven bij Van Ede & Partners betekent dat je dáár allereerst uitgebreid bij stilstaat. Dat je in een veilige omgeving reflecteert op jouw vermogens en verlangens. Naar wat je voortbeweegt en tegenhoudt. Samen met een persoonlijke carrièrecoach analyseer je jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling. Om zo inzicht te krijgen in je drijfveren, kwaliteiten en wensen. Dat inzicht, dat pakket aan drijfveren, kwaliteiten en wensen, vormt de basis voor een nieuw perspectief op jouw carrièremogelijkheden. Op een toekomstige loopbaan die daarbij aansluit.

Loopbaancoaching Eindhoven: netwerken en bouwen aan een nieuwe toekomst

Onze carrièrecoaches stimuleren je om met een frisse en open blik naar je werk te kijken. Maar loopbaanbegeleiding in Eindhoven gaat verder dan dat. Van Ede & Partners geeft je ook handvatten om met jouw inzichten naar buiten te treden. Om te netwerken en te solliciteren. Jezelf te presenteren. De ervaren consulenten en psychologen bij Van Ede & Partners stellen hun eigen interessante netwerken voor je open. Ze creëren ingangen en helpen je bouwen aan een nieuwe toekomst. Zo krijg je loopbaanbegeleiding/loopbaancoaching in Eindhoven van a tot z. Grondig en effectief. Kwalificaties die evenzeer opgaan voor onze trajecten voor outplacement.

 

Weten waar je staat?

‘A career that matters’ begint bij Van Ede & Partners

Samen met cliënten en opdrachtgevers gaat Van Ede & Partners op zoek naar antwoorden op de specifieke loopbaanvraagstukken die spelen in Noord-Brabant. Daarbij kijken wij niet voor, maar mét jou naar jouw loopbaan. Dat doen wij op een inspirerende plek: Parklaan 54A in Eindhoven. Al jaren een vertrouwde, prettige ontmoetingsplaats voor onze cliënten. Kom gerust langs voor een kennismakingsgesprek. Voor meer informatie over loopbaancoaching en outplacement in Eindhoven kun je ook telefonisch contact met ons opnemen via 040 - 245 72 20 per e-mail: eindhoven@vanede.nl. Een eerste stap naar jouw nieuwe bestemming.

 

     Loopbaanbegeleiding Eindhoven

Parklaan 54A

5613 BH Eindhoven

T. 040 245 72 20