Loopbaanbegeleiding Almere: jouw werkgeluk begint nu!

Loopbaanbegeleiding Almere: jouw werkgeluk begint nu!

Steeds meer beginnende en ervaren professionals in Almere weten Van Ede & Partners te vinden voor loopbaancoaching/loopbaanbegeleiding. Bijvoorbeeld wanneer ze niet (meer) zoveel inspiratie in hun werk vinden als voorheen. Wanneer hun baan door veranderingen in de organisatie op de tocht staat. Wanneer ze de regie over hun loopbaan zijn kwijtgeraakt en die terug willen nemen. In een traject voor loopbaancoaching bij Van Ede & Partners in de buurt van Almere krijgen ze de tijd en de ruimte om in een veilige omgeving te reflecteren op waar ze staan en waar ze naar toe willen. Loopbaancoaching brengt hen naar een werkbestemming die aansluit bij hun kennis, ervaring en kwaliteiten. Ervaar het zelf.

Maak vandaag nog een afspraak!

Breng je kwaliteiten en drijfveren in kaart met loopbaanbegeleiding in Almere

Met loopbaancoaching in Almere doorloop je met een persoonlijke carrièrecoach van Van Ede & Partners een aantal fases: de verwerking van je ontslag (indien van toepassing), een zelfanalyse waarbij je drijfveren, verlangens, kwaliteiten en talenten helder in kaart brengt en je persoonlijke en professionele ontwikkeling onder de loep neemt, oriëntatie op jouw mogelijkheden de arbeidsmarkt en het vinden van werk dat bij je past. Een van de onderscheidende kenmerken van loopbaanbegeleiding bij Van Ede & Partners is dat we zo uitgebreid stilstaan bij wie je werkelijk bent. Onze consulenten en psychologen vragen door, en geven je terug wat zij ervaren. Zodat je weer met een frisse blik naar werk gaat kijken. En echt nieuwe inzichten krijgt die je helpen de juiste keuzes te maken voor je loopbaan. Met loopbaanbegeleiding in Almere bij Van Ede & Partners kom je uit bij een baan die je energie geeft en waarin je kunt floreren.

Loopbaancoaching Almere: jouw unieke aanbod stevig neerzetten in een breed netwerk

Ook in de weg naar buiten bieden de trajecten voor loopbaanbegeleiding bij Van Ede & Partners in Almere belangrijke meerwaarde. Onze consulenten en psychologen houden je scherp, zetten je in je kracht, helpen je jouw unieke aanbod op de arbeidsmarkt te formuleren en goed voor het voetlicht te brengen. In oriënterende gesprekken en in sollicitatieprocedures. En het mooie is dat zij beschikken over brede en relevante netwerken die zij graag voor jou openstellen. Ook dit helpt je op weg bij het bouwen aan een nieuwe toekomst. Of je nu in een traject zit voor loopbaanbegeleiding in de regio Almere, voor coaching of outplacement.

Van Ede & Partners: op een steenworp afstand

Als je interesse heeft in loopbaancoaching in de buurt van Almere bij Van Ede & Partners, dan ben je van harte welkom op onze vestiging in het prachtige en inspirerende Olympisch Stadion 41. Amsterdam – op nog geen halfuur rijden van Almere. Hier gaan we graag in een open en gastvrije sfeer voor je aan de slag met loopbaancoaching. Op naar een werkomgeving waarin je tot je recht komt. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 020 - 673 40 39 of per e-mail via amsterdam@vanede.nl.

       loopbaancoaching Almere

Olympisch Stadion 41

1076 DE Amsterdam

T.  020 673 40 39