Loopbaanbegeleiding Rotterdam: een goede (door)start

Met loopbaancoaching/loopbaanbegeleiding bij Van Ede & Partners vindt u uw draai weer in uw carrière. Bijvoorbeeld als u het gevoel heeft dat uw professionele talenten en kwaliteiten in uw huidige positie onvoldoende tot hun recht komen. Als u te weinig voldoening haalt uit waar u zich voor inzet. Ook wanneer u toe bent u toe aan reflectie op waar u staat en of u zich daar nog wel prettig bij voelt helpen de carrièrecoaches voor Loopbaanbegeleiding in Rotterdam u graag verder. Samen op weg naar een bestemming die u op het lijf geschreven is.

Formuleer uw eigen, unieke aanbod met loopbaanbegeleiding in Rotterdam

Het traject voor loopbaanbegeleiding in Rotterdam ziet er voor elk individu anders uit, maar kent wel vaste elementen. Zo gaat u eerst samen met uw loopbaancoach de diepte in, via een grondige zelfanalyse: wie bent u, wat wilt u? Wat zijn uw drijfveren, uw talenten, uw diepe verlangens? Wat houdt u tegen? En wat is er voor nodig om uw doelen te bereiken? Zo komt u tot uw eigen, unieke aanbod waarmee u vervolgens naar buiten kunt treden. Ondertussen werkt u aan uw persoonlijke groei en ontwikkeling. Met als doel: een nieuw perspectief op uw toekomst, met een frisse blik op werk en hoe u daar in staat. Zodat u zelf de regie kunt nemen over uw eigen loopbaan!

Loopbaanbegeleiding Rotterdam: persoonlijke begeleiding en toegang tot relevante netwerken

Met het zelfinzicht dat u in de eerste fase van loopbaanbegeleiding in Rotterdam verdiept bij Van Ede & Partners, neemt u de volgende stappen. Naar buiten. Onder persoonlijke begeleiding van onze loopbaancoach scherpt u uw vaardigheden op het gebied van uzelf presenteren, solliciteren, netwerken. Daartoe krijgt u ook toegang tot het interessante en brede netwerk van onze ervaren en gepassioneerde psychologen en consulenten. Zo vindt u snel goede ingangen die u helpen u verder te oriënteren, uw mogelijkheden te verkennen en uw richting verder te bepalen. Of u nu een traject voor loopbaanbegeleiding in Rotterdam volgt bij Van Ede & Partners, loopbaancoaching krijgt of ondersteuning bij outplacement.

Van Ede & Partners: inspirerende ontmoetingsplaats op weg naar werk dat bij u past

Loopbaanbegeleiding in Rotterdam bestaat uit een combinatie van individuele begeleiding en waardevolle ontmoetingen in groepssessies. U vindt Van Ede & Partners op de Noordsingel 117 in de Havenstad. Een inspirerende ontmoetingsplaats waar u de rust vindt om te reflecteren, en tegelijkertijd de energie krijgt om in beweging te komen. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van loopbaancoaching, loopbaanbegeleiding of outplacement? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via 010 - 412 00 22 of rotterdam@vanede.nl. De consulenten en psychologen van Van Ede & Partners in Rotterdam zien u graag verschijnen.

 

    Loopbaanbegeleiding Rotterdam

Kennismaken?

Zoek een vestiging bij u in de buurt en maak vrijblijvend een afspraak

rotterdam@vanede.nl

Noordsingel 117

3035 EM Rotterdam

T. 010 412 00 22

CAREERS THAT MATTER

© Van Ede & Partners. All rights reserved.