Loopbaanbegeleiding Nijmegen: breng uw werkbestemming dichterbij

Steeds meer ervaren en beginnende professionals in Nijmegen weten Van Ede & Partners te vinden wanneer ze op zoek zijn naar goede loopbaancoaching/loopbaanbegeleiding. Mensen die vastlopen in hun werk bijvoorbeeld, zich afvragen of ze nog wel op de juiste plek zitten, of sterker de regie op hun loopbaan willen. In een traject voor loopbaanbegeleiding bij Van Ede & Partners vlak bij Nijmegen krijgen ze de ruimte om rustig te reflecteren op waar ze staan, hoe ze daar gekomen is en waar ze naar toe willen. Op wat daarvoor nodig is. Zet u ook deze belangrijke stap naar een werkbestemming die aansluit bij uw kennis, ervaring en kwaliteiten? De psychologen en consulenten van Van Ede & Partners helpen u graag verder.

Maak keuzes die bij u passen met loopbaanbegeleiding in Nijmegen

Loopbaanbegeleiding rondom Nijmegen bij Van Ede & Partners begint met een grondige zelfanalyse. U onderzoekt samen met uw persoonlijke carrièrecoach uw krachten, uw drijfveren, uw onderscheidende talenten. Uw verlangens en wat u tegenhoudt om die na te jagen. Zo krijgt u tijdens de loopbaanbegeleiding in de regio van Nijmegen dieper zelfinzicht dan ooit. En daarmee de juiste handvatten om gericht aan uw persoonlijke en professionele ontwikkeling én aan de volgende stap in uw loopbaan te werken. Om keuzes te maken die bij u passen. Dat kan ertoe leiden dat u in een nieuwe omgeving aan de slag gaat, maar bijvoorbeeld dat u met hernieuwde energie uw bestaande werk weer oppakt.

Loopbaanbegeleiding Nijmegen: met een frisse blik de arbeidsmarkt op

Zelfinzicht is nog maar het eerste station in een traject voor loopbaanbegeleiding in Nijmegen bij Van Ede & Partners. Op basis hiervan helpen onze ervaren psychologen en consulenten u met een nieuwe, open blik naar werk te kijken. En naar uw eigen mogelijkheden. Zij houden u een kritische spiegel voor, scherpen uw geest en helpen u uw unieke aanbod te formuleren en daarmee naar buiten te treden. Hoe presenteert u zichzelf? Hoe bereidt u zich voor op sollicitatiegesprekken? Waar vindt u de ingangen die u verder helpen? Daarbij kunt u ook gebruikmaken van de vele contacten van consulenten en psychologen van Van Ede & Partners. Zo plukt u met loopbaanbegeleiding nabij Nijmegen bij Van Ede & Partners niet alleen de vruchten van coaching door een multidisciplinair, deskundig team, maar ook van een breed en relevant netwerk.

Kom kennismaken bij Van Ede & Partners

Loopbaanbegeleiding bij Nijmegen bestaat uit een combinatie van individuele coaching en groepssessies, waar u waardevolle ontmoetingen heeft met anderen die net als u op zoek zijn naar een nieuwe werkbestemming. Naast loopbaanbegeleiding en loopbaancoaching in Nijmegen kan Van Ede & Partners u ook helpen met arnhem@vanede.nl. U bent van harte welkom op de vestiging van Van Ede & Partners in Arnhem, op een steenworp afstand van Nijmegen. Hier werken we vanuit ons karakteristieke pand aan de Geert Grootestraat 4. Bel naar telefoonnummer 026-364 41 11 of stuur een e-mail naar arnhem@vanede.nl. Van Ede & Partners helpt u verder met loopbaanbegeleiding in de regio Nijmegen.

          Loopbaanbegeleiding Nijmegen

Kennismaken?

Zoek een vestiging bij u in de buurt en maak vrijblijvend een afspraak

arnhem@vanede.nl

Geert Grootestraat 4

6822 HJ Arnhem

T. 026 364 41 11

CAREERS THAT MATTER

© Van Ede & Partners. All rights reserved.