Loopbaanbegeleiding Enschede voor werk dat bij u past

Loopbaanbegeleiding Enschede voor werk dat bij u past In een traject voor loopbaancoaching of loopbaanbegeleiding in Enschede bij Van Ede & Partners krijgt u weer de regie over uw loopbaan. Bijvoorbeeld na een ontslag, of als u in uw huidige baan niet (meer) de voldoening vindt die u zou willen voelen. Als u wilt reflecteren op uw professionele toekomst of wel een zetje kunt gebruiken om de volgende stap te maken. De ervaren carrièrecoaches van Van Ede & Partners bieden in al die gevallen de loopbaanbegeleiding in Enschede die aansluit bij wat u nodig heeft. Met als doel: een werkbestemming die u op het lijf geschreven is.

Dieper inzicht in uw drijfveren met loopbaanbegeleiding in Enschede

Hoe gaat loopbaanbegeleiding in Enschede bij Van Ede & Partners in zijn werk? Elk traject is uniek, omdat ieder mens uniek is. Maar de begeleiding heeft wel een aantal vaste elementen. Van rouwverwerking na een ontslag tot zelfanalyse, oriëntatie op de arbeidsmarkt en solliciteren. Samen met uw carrièrecoach staat u uitvoerig stil bij waar u staat in uw persoonlijke en professionele ontwikkeling. Bij uw wensen, drijfveren, kwaliteiten en verlangens. Dit levert diepe inzichten op die u helpen om doordachte keuzes te maken voor het verdere verloop van uw carrière. Om niet te settelen voor zomaar een baan, maar een werkbestemming te vinden waar u echt kunt excelleren. Dat is de inzet van loopbaanbegeleiding in Enschede bij Van Ede & Partners.

Loopbaanbegeleiding Enschede: een nuchtere kijk met een praktische inslag

Loopbaanbegeleiding in Enschede wordt verzorgd door ervaren consulenten en psychologen die tientallen cliënten per jaar begeleiden. Zij houden u met een nuchtere kijk en een praktische inslag een kritische spiegel voor en helpen u weer met een frisse en open blik naar uw werk te kijken. Zodat u weer nieuw perspectief ziet in uw mogelijkheden. Ook begeleiden zij u in uw weg naar buiten: hoe presenteert u zich, waar vindt u de juiste ingangen, hoe maakt u indruk in een sollicitatiegesprek? Zij beschikken over een breed netwerk waar ze u graag toegang toe geven. Zodat u met loopbaanbegeleiding in Enschede de juiste mensen ontmoet, uw mogelijkheden kunt verkennen en de juiste keuzes kunt maken in uw carrière.

Tijd voor waardevolle ontmoetingen en een frisse start? Ga naar Van Ede & Partners

Loopbaanbegeleiding in Enschede, maar bijvoorbeeld ook outplacement en coaching bij Van Ede & Partners bestaat uit individuele begeleiding en groepstrainingen. Tijdens deze groepstrainingen wisselt u ervaringen uit met mensen die zich in een vergelijkbare situatie bevinden. Waardevolle ontmoetingen die nieuwe inzichten brengen. En ook weer helpen bij het vinden van een nieuwe werkbestemming. Nieuwsgierig wat Loopbaanbegeleiding in Enschede bij Van Ede & Partners voor u kan betekenen? U bent van harte welkom in ons gemoedelijke en karakteristieke pand aan de Zuiderstraat 3 in Enschede. De deur staat altijd open. U kunt natuurlijk ook bellen: 053 - 433 80 21, of ons een e-mail sturen via enschede@vanede.nl. De consulenten en psychologen van Van Ede & Partners staan voor uw klaar om met u een traject voor loopbaanbegeleiding in Enschede te beginnen.

         Loopbaanbegeleiding Enschede

Kennismaken?

Zoek een vestiging bij u in de buurt en maak vrijblijvend een afspraak

enschede@vanede.nl

Zuiderstraat 3

7543 TA Enschede

T. 026 364 41 11

CAREERS THAT MATTER

© Van Ede & Partners. All rights reserved.