Op zoek naar loopbaanbegeleiding in Eindhoven?

Vraagt u zich steeds vaker af of uw talenten en kwaliteiten nog wel voldoende tot hun recht komen? Of u nog wel zin vindt en zin heeft in uw huidige baan? Of maken de omstandigheden dat u op zoek moet naar een nieuwe werkbestemming? Met loopbaanbegeleiding/loopbaancoaching in Eindhoven bij Van Ede & Partners is de kans groot dat u een werkbestemming (her)vindt die bij u past. Een nieuwe stap in uw loopbaan waar u tot bloei komt.

Ontdek uw drijfveren met loopbaanbegeleiding in Eindhoven

Wie ben ik, wat kan ik, wat wil ik? Waarvoor kom ik mijn bed uit? Wat geeft mij voldoening? oopbaanbegeleiding in Eindhoven bij Van Ede & Partners betekent dat u dáár allereerst uitgebreid bij stilstaat. Dat u in een veilige omgeving reflecteert op uw vermogens en verlangens. Naar wat u voortbeweegt en tegenhoudt. Samen met een persoonlijke carrièrecoach analyseert u uw persoonlijke en professionele ontwikkeling. Om zo inzicht te krijgen in uw drijfveren, kwaliteiten en wensen. Dat inzicht, dat pakket aan drijfveren, kwaliteiten en wensen, vormt de basis voor een nieuw perspectief op uw carrièremogelijkheden. Op een toekomstige loopbaan die daarbij aansluit.

Loopbaanbegeleiding Eindhoven: netwerken en bouwen aan een nieuwe toekomst

Onze carrièrecoaches stimuleren u om met een frisse en open blik naar uw werk te kijken. Maar loopbaanbegeleiding in Eindhoven gaat verder dan dat. Van Ede & Partners geeft u ook handvatten om met uw inzichten naar buiten te treden. Om te netwerken en te solliciteren. Uzelf te presenteren. De ervaren consulenten en psychologen bij Van Ede & Partners stellen hun eigen interessante netwerken voor u open. Ze creëren ingangen en helpen u bouwen aan een nieuwe toekomst. Zo krijgt u loopbaanbegeleiding/loopbaancoaching in Eindhoven van a tot z. Grondig en effectief. Kwalificaties die evenzeer opgaan voor onze trajecten voor outplacement.

‘A career that matters’ begint bij Van Ede & Partners

Samen met cliënten en opdrachtgevers gaat Van Ede & Partners op zoek naar antwoorden op de specifieke loopbaanvraagstukken die spelen in Noord-Brabant. Daarbij kijken wij niet voor, maar mét u naar uw loopbaan. Dat doen wij op een inspirerende plek: Parklaan 54A in Eindhoven. Al jaren een vertrouwde, prettige ontmoetingsplaats voor onze cliënten. Kom gerust langs voor een kennismakingsgesprek. Voor meer informatie over loopbaanbegeleiding, loopbaancoaching en outplacement in Eindhoven kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen via 040 - 245 72 20 per e-mail: eindhoven@vanede.nl. Een eerste stap naar uw nieuwe bestemming.

 

     Loopbaanbegeleiding Eindhoven

Kennismaken?

Zoek een vestiging bij u in de buurt en maak vrijblijvend een afspraak

eindhoven@vanede.nl

Parklaan 54A

5613 BH Eindhoven

T. 040 245 72 20

CAREERS THAT MATTER

© Van Ede & Partners. All rights reserved.