Loopbaanbegeleiding Breda: nieuwe wegen naar een toekomst die bij u past

Toe aan een nieuwe stap in uw loopbaan? Een werkomgeving die echt bij u past, vindt u met loopbaanbegeleiding in Breda door Van Ede & Partners. Onze ervaren psychologen en consulenten helpen u op weg als u zich niet (meer) prettig voelt in uw huidige baan. Als uw talenten onvoldoende tot bloei komen. Als u de regie over uw loopbaan kwijt bent en opnieuw het stuur wilt grijpen. Of bijvoorbeeld te maken heeft met een ingrijpende verandering in uw werkende leven. Uw persoonlijke carrièrecoach die de loopbaanbegeleiding in Breda op zich neemt, geeft u tijd, ruimte en de juiste sfeer voor zelfreflectie. Zodat u inzicht krijgt in wie u werkelijk bent en waar u naartoe wilt. U wordt uitgedaagd om nieuwe wegen te bewandelen.

Scherper inzicht in uzelf en uw mogelijkheden met loopbaanbegeleiding in Breda

Een traject voor loopbaanbegeleiding in Breda bij Van Ede & Partners begint met een diepgravende zelfanalyse. Samen met een persoonlijke carrière coach onderzoekt u waar u staat in uw persoonlijke en professionele ontwikkeling. Hoe bent u daar gekomen? Waar wilt u heen? Wat zijn uw drijfveren, uw kwaliteiten, waar bent u echt goed in en waar heeft u nog een zetje nodig in uw persoonlijke en professionele ontwikkeling? Wat zijn uw verlangens en waar zit de rem op? Zo krijgt u met loopbaanbegeleiding in Breda scherper inzicht in uzelf en uw mogelijkheden dan ooit. Zodat u ook betere keuzes kunt maken voor uw loopbaan dan ooit. Keuzes waar u honderd procent achter staat. En die u brengen waar u wilt zijn. In een omgeving waarin uw talenten echt tot bloei kunnen komen.

Loopbaanbegeleiding Breda: uw vaardigheden naar een hoger plan

Netwerken is ook een belangrijk onderdeel in de trajecten voor loopbaanbegeleiding in Breda. Want u zult met uw eigen aanbod voor de arbeidsmarkt naar buiten moeten treden. Om u te oriënteren, te presenteren, om te solliciteren. Onze ervaren consulenten en psychologen helpen u de vaardigheden die hiervoor nodig zijn, naar een hoger plan te tillen. Bovendien beschikken zij over krachtige en relevante netwerken, die zij graag voor u openstellen. Zodat u via waardevolle ontmoetingen uw mogelijkheden verder kunt verkennen en kunt bouwen aan een nieuwe toekomst. Zo snijdt het mes met loopbaanbegeleiding in Breda aan twee kanten.

Klaar voor de individuele begeleiding en groepssessies bij Van Ede & Partners?

Behalve loopbaanbegeleiding biedt Van Ede & Partners in Breda, ook coachingstrajecten en begeleiding bij outplacement. Elk traject is een combinatie van individuele begeleiding en groepssessies met lotgenoten. Ook dit leidt tot waardevolle ontmoetingen en nieuwe inzichten. Wilt u graag meer informatie ontvangen over loopbaancoaching/loopbaanbegeleiding in Breda? Neem dan contact op met een van onze medewerkers. Dat kan door te bellen naar 076 - 565 65 09 of een e-mail te sturen naar breda@vanede.nl. Langskomen kan natuurlijk ook, u bent van harte welkom bij:

Van Ede & Partners
Ceresstraat 13
4811 CA Breda

Loopbaanbegeleiding in Breda bij Van Ede & Partners biedt u onvermoede perspectieven

   Loopbaanbegeleiding Breda

Loopbaanbegeleiding in Breda bij Van Ede & Partners houdt uw carrière uitdagend!

 

Kennismaken?

Zoek een vestiging bij u in de buurt en maak vrijblijvend een afspraak

breda@vanede.nl

Ceresstraat 13

4811 CA Breda

T. 076 565 65 09

CAREERS THAT MATTER

© Van Ede & Partners. All rights reserved.