Loopbaanbegeleiding Amsterdam: neem de regie over uw carrière

Bent u op zoek naar loopbaanbegeleiding in Amsterdam van hoge kwaliteit? Of u nu al jarenlang meedraait of aan het begin van uw loopbaan staat, bij Van Ede & Partners bent u aan het juiste adres. Bijvoorbeeld als u wel wat ondersteuning kunt gebruiken bij keuzes in uw loopbaan. Als uw talenten en kwaliteiten in uw huidige positie onvoldoende floreren. Als u dreigt te bezwijken onder de werkdruk of in een reorganisatie uw baan kwijtraakt. De loopbaanbegeleiding (loopbaancoaching) in Amsterdam van ervaren consulenten en psychologen geeft u weer houvast. En nieuw perspectief op een werkbestemming die aansluit bij uw kennis, ervaring, drijfveren en verlangens.

Verken uw mogelijkheden met loopbaanbegeleiding in Amsterdam

Elk traject voor loopbaanbegeleiding in Amsterdam is uniek, omdat ieder mens uniek is. Wel kent het traject een aantal vaste elementen: rouwverwerking (na een ontslag), zelfreflectie via een grondige zelfanalyse, verkenning van uw mogelijkheden op de arbeidsmarkt en ten slotte het sollicitatieproces. In de eerste fase staat u samen met uw carrièrecoach stil bij waar u staat in uw persoonlijke en professionele ontwikkeling. Bij hoe u daar gekomen bent. Bij uw wensen, drijfveren, kwaliteiten en verlangens. Het zelfinzicht dat dit oplevert, helpt om doordachte keuzes te maken voor het verdere verloop van uw carrière. Om niet te settelen voor zomaar een functie bij zomaar een organisatie, maar om een werkbestemming te vinden waar uw talenten echt tot hun recht komen. Dat is de inzet van loopbaanbegeleiding in Amsterdam bij Van Ede & Partners.

Loopbaanbegeleiding Amsterdam: optimale ondersteuning bij uw zoektocht

In een traject voor loopbaanbegeleiding in Amsterdam wordt u bijgestaan door onze ervaren consulenten en psychologen. Zij houden u een kritische spiegel voor, dagen u uit meer uit uzelf te halen, uw patronen, angsten én winnende strategieën onder ogen te zien. Ze helpen u weer met een frisse en open blik naar werk te kijken en nieuw perspectief te zien in uw mogelijkheden. Ook begeleiden zij u in zoektocht buiten uzelf, op de arbeidsmarkt: hoe presenteert u zich, waar vindt u de ingangen die u nodig heeft, hoe bereidt u zich voor om in een sollicitatiegesprek indruk te maken? Zij geven u hiervoor ook graag toegang tot hun eigen brede netwerk. Zo snijdt het mes aan twee kanten: u werkt aan uw vaardigheden om uw unieke aanbod op de arbeidsmarkt goed voor het voetlicht te brengen en krijgt met loopbaanbegeleiding in Amsterdam alle mogelijkheden om te netwerken, richtingen te verkennen en zo de juiste keuzes kunt maken voor uw carrière.

Meer weten? Maak een afspraak bij Van Ede & Partners

Behalve voor loopbaanbegeleiding in Amsterdam kunt u bij Van Ede & Partners ook aankloppen voor coaching of outplacement. Wilt u meer weten? We nodigen u van harte uit om een afspraak te maken. Dat kan door te bellen naar 020 - 673 40 39, een e-mail te sturen naar amsterdam@vanede.nl of door gewoon langs te komen. Wij zijn gevestigd in het Olympisch Stadion 24‐28 in Amsterdam. Een historische, inspirerende omgeving die rechtdoet aan de wapenspreuk van de stad: ‘Heldhaftig, Vastberaden en Barmhartig’. Een spreuk die ook onze aanpak bij loopbaanbegeleiding in Amsterdam kracht bij zet.

          Loopbaanbegeleiding Amsterdam

Kennismaken?

Zoek een vestiging bij u in de buurt en maak vrijblijvend een afspraak

amsterdam@vanede.nl

Olympisch Stadion 41

1076 DE Amsterdam

T.  020 673 40 39 

CAREERS THAT MATTER

© Van Ede & Partners. All rights reserved.