Eigen onderneming

eigen onderneming Per jaar begeleidt Van Ede & Partners ongeveer 200 cliënten naar zelfstandig ondernemerschap (17 % van het totaal aantal cliënten). Meestal wordt de keuze voor zelfstandig ondernemerschap gemaakt na de eerste fasen van een loopbaan- of outplacementtraject. U wordt dan verder begeleid door een Van Ede & Partners consulent met kennis en ervaring als zelfstandig ondernemer.

Eigen onderneming

Onderwerpen die aan bod komen zijn: propositieontwikkeling, haalbaarheidsonderzoek, marketing, sales en contractmanagement maar ook bedrijfsvoering in bredere zin waar het gaat om organisatie- inrichting en bemensing.

Natuurlijk zijn er ook tal vraagstukken bij de opstart van een eigen onderneming waarvoor specialistische kennis vereist is. Voor die vraagstukken mobiliseren we voor u de juiste mensen uit ons uitgebreide netwerk. Variërend van organisaties die ondersteunen bij bedrijfsovernames tot en met website developers.

De individuele begeleiding wordt aangevuld met een driedaagse starters training.  Deze training volgt u samen met andere cliënten die positief hebben gekozen voor het eigen ondernemerschap. 

Tenslotte introduceren we u in ons netwerk van zelfstandig ondernemers en commissarissen. 

Terug naar Programma aanbod

Kennismaken?

Zoek een vestiging bij u in de buurt en maak vrijblijvend een afspraak

Maak een afspraak

Careers that matter

© Van Ede & Partners. All rights reserved.