Coaching

coaching U hebt een uitdagende positie bij een organisatie in verandering. De eisen die aan u worden gesteld zijn niet alleen hoog, ze veranderen ook met regelmaat. Er wordt veel van u verwacht. Zoals inspirerend leidinggeven. Collega’s ‘meekrijgen’. Helder communiceren. Strategisch vernuft. Via onze coaching trajecten bieden we u gerichte ondersteuning in uw professionele en persoonlijke ontwikkeling. Tijdens een afgebakende periode werkt u samen met ons aan het beantwoorden van uw coachingsvragen.

Young professional coaching

De young professional in u wil doorgroeien, maar ondertussen moet u nog wennen aan die nieuwe setting: uw werkomgeving. Waar u vroeger zelf uw studievrienden uitzocht, hebt u uw collega’s niet voor het kiezen. Hoe gaat u om met al die verschillende karakters, waar u dagelijks mee te maken hebt? En dan is er altijd het werk dat nooit af is - de collega’s kloppen maar al te graag aan bij die slimme, ambitieuze jonge professional.

Hoe gaat u hiermee om, hoe kunt u ervoor zorgen dat het werk geen last wordt? Via young professional coaching leert u hoe u het beste met dit soort zaken kunt omgaan. Hierdoor kunt u al uw energie weer richten op waar het echt om draait: een betekenisvolle carrière.

Professional coaching

U bent een gerespecteerde professional. Maar ook u moet zich blijven ontwikkelen, want de organisatie waar u werkt stelt hoge eisen. U wilt zichzelf daarom goed kunnen presenteren bij bestuurders, medewerkers en naaste collega's. U wilt uw leiderschapskwaliteiten effectiever gaan inzetten. 

Bij Professional coaching gaan we zeer gericht met u als cliënt aan de slag. Samen met u bepalen we wat uw coachingsvragen zijn en waar de coaching zich specifiek op zal richten. We verbinden het coachingsproces altijd aan concrete werksituaties én aan uw persoonlijke profiel: uw kernkwaliteiten, kennis, vaardigheden en persoonskenmerken. Zo werken we planmatig aan uw persoonlijke en professionele ontwikkeling, onder andere via huiswerkopdrachten.

Executive professional coaching

U bent directeur van een organisatie of manager van een grote afdeling. Dat vraagt per definitie veel van u. Als ‘executive professional’ moet u visie ontwikkelen, richting bieden, koers zetten. Verstand van zaken hebben. Maar ook: mensen motiveren en enthousiasmeren, waar nodig verandering entameren. In control zijn en vertrouwen kunnen geven.

Deze uitdagingen kunt u alleen aan als u in alle opzichten fit, competent en vitaal bent. Als u effectief werkt, juist ook omdat u uw eigen sterke en zwakke punten kent. Als u plezier in uw werk heeft en houdt, omdat u weet waar u het voor doet.

Met onze executive professional coaching helpen we cliënten om hun verantwoordelijkheid doelmatig en met voldoening te dragen. Hierbij gaan we altijd eerst terug naar de bron: wat drijft u, wat geeft u energie? Vervolgens gaat u samen met een coach, die zijn sporen heeft verdiend op een vergelijkbare positie aan de slag. U werkt dan aan precies die onderdelen die u belangrijk vindt.

Terug naar Programma aanbod

Kennismaken?

Zoek een vestiging bij u in de buurt en maak vrijblijvend een afspraak

Maak een afspraak

Careers that matter

© Van Ede & Partners. All rights reserved.