Ons gedachtegoed

Van Ede & Partners heeft een geheel eigen visie op menselijke ontwikkeling en talent. In ons logo wordt dit verbeeld door een jongetje op een gans. Dit jongetje is Nils Holgersson, de hoofdpersoon uit het beroemde boek van Selma Lagerlöf. In dit boek maakt Nils op de rug van een gans een wonderlijke reis door Zweden. Nils staat model voor de mens die zichzelf los probeert te maken van zijn gewoonten en denkpatronen. Vooral van de meningen over zichzelf, waarbij hij geneigd is zich klein te maken. Tijdens de reis maakt hij kennis met een veel grotere wereld. Het is in dat contact dat hij uiteindelijk zijn eigen ware grootte ontdekt. In deze symboliek zit de ontwikkeling die cliënten bij Van Ede & Partners doormaken.

Vijf fundamentele uitgangspunten

Ieder mens is uniek en getalenteerd
Iedereen heeft iets bijzonders in zich. Eigen kwaliteiten, die ervoor zorgen dat u opvalt en die vormgeven aan uw identiteit.

U bewust worden van deze eigen uniekheid en talenten geeft kracht
Wanneer u dit leert herkennen, erkennen en ernaar durft te handelen, zit u beter in uw vel. En voelt u zich goed? Dan staat u sterker in het leven, en dat is iets waarvan u dagelijks profiteert.

Door te ondernemen met uw talenten creëert u uw eigen bestemming
Wanneer u uitgaat van uw eigen talenten en die ook op een juiste manier inzet, ontstaan er altijd mogelijkheden. Door die kansen te benutten, komt u daar terecht waar u van waarde bent.

In de wereld en de ander ontmoeten we onszelf
Door de wereld open tegemoet te treden en met anderen te praten, bijvoorbeeld in groepsgesprekken, leert u uzelf beter kennen. Juist de visie van een ander zorgt voor een verfrissende blik op uzelf en uw talenten.

The universe is friendly
Bent u zelf in staat om te handelen naar wat u belangrijk vindt en wat waarde voor u heeft? Dan brengt dat vaak ook het beste naar boven in uw omgeving, waardoor weer nieuwe mogelijkheden ontstaan, kansen die u kunt grijpen.

Ontmoetingsplaats

Ons gedachtegoed vindt u terug in de manier waarop onze consulenten werken en in het soort cliënten dat we graag - met aantoonbaar succes - coachen. U vindt het ook terug in onze vestigingen, die voor iedereen een ‘tweede thuis’ willen zijn. Met de rust om te reflecteren, maar ook met de energie om in beweging te komen. Onze vestigingen zijn inspirerende ontmoetingsplaatsen. Onze cliënten treffen er gepassioneerde mensen met kennis en kwaliteiten en met toegang tot interessante netwerken. De ideale prikkel om weer met frisse, open blik naar leven en werk te kijken!

Wilt u meer weten over ons gedachtegoed, of heeft uw loopbaan gerelateerde vragen  over onderwerpen zoals outplacement, loopbaanbegeleiding of  transitievergoeding, neemt u dan contact op. 

Kennismaken?

Zoek een vestiging bij u in de buurt en maak vrijblijvend een afspraak

Maak een afspraak

CAREERS THAT MATTER

© Van Ede & Partners. All rights reserved.