Ondernemerschap met passie / ondernemende medewerkers

Ondernemerschap met passie / ondernemende medewerkers

Woensdag 25 maart jl. vond de slotsessie plaats van onze Leergang Ondernemerschap, een driedaagse training voor iedereen die een eigen bedrijf wil opzetten. Niet live, maar met veel energie en inspanning in twee dagen omgebouwd tot digitale training. We vroegen onze deelnemers hoe ze nu in het ondernemerschap staan.

Maak kennis met Sietse, ondernemer in de toeristensector.
Neem even de tijd om te genieten van deze gepassioneerde aanpakker.

Aan de vooravond van je eigen onderneming in een crisis belanden is niet de ideale timing, zou je zeggen. Maar de antwoorden waren prachtig: ‘Gewoon doorzetten.’ ‘Ik geloof in wat ik doe.’ ‘Iedere ondernemer maakt wel een keer een crisis mee.’ Niemand van deze gepassioneerde deelnemers wilde stoppen. Ze hadden heel goed hadden begrepen uit de leergang dat het erom gaat te kijken waar de kansen zich voordoen – ook in moeilijke tijden. En dat je je niet moet laten weerhouden van waar je in gelooft.

Stimuleer ondernemerschap in je organisatie

Zo’n 10 procent van onze cliënten kiest voor het ondernemerschap. Voor velen van hen was dit al een lang gekoesterde wens. In jouw organisatie zijn er vast ook medewerkers die dromen van het (parttime) ondernemerschap. Dat zijn de medewerkers die opstaan in deze tijden en proactief aan de slag gaan, met ideeën komen, etc. Bij Van Ede & Partners maken we de ondernemer los in de werknemer, zodat ze met passie in hun werk en de organisatie staan, nieuwe initiatieven ontplooien en bijdragen met hun ideeën en creativiteit.

Meer weten? Neem gerust contact op met één van onze vestigingen.

Annemarie Resink
directeur Van Ede & Partners Groningen

 

 

Heb je vragen of ervaar je hetzelfde?

Maak een vrijblijvende afspraak

Waar sta je?

Wil je snel een eerste beeld krijgen waar je staat in je carrière en wat je wensen, ambities en drijfveren zijn als het gaat om werk en werkkring? Van Ede & Partners heeft hiervoor een eenvoudige test ontwikkeld. De test bestaat uit 12 vragen, invullen kost maximaal 4 minuten. Je ontvangt direct na het invullen de uitslag. Hierbij drukken wij in een percentage uit in welke mate jouw behoeften bij de aanpak van Van Ede & Partners passen.

In 4 minuten weten waar je staat