Nieuwe opdrachtgevers

Steeds meer opdrachtgevers kiezen voor de aanpak van Van Ede & Partners! Onze focus op talent en uniciteit wordt herkend. En daar zijn wij trots op. De afgelopen twee maanden kregen we er de volgende opdrachten bij:

De komende 18 maanden begeleiden wij medewerkers van KPN bij hun outplacement. Hetzelfde geldt voor het hoger kader van het Amsterdamse fusieziekenhuis van het OLVG en het St. Lucas Andreas Ziekenhuis.

Van Ede & Partners werkte al langer voor ASR Verzekeringen, en dat bevalt goed! Reden om een raamovereenkomst te sluiten, waarin we voor de komende jaren nadere afspraken maakten over loopbaanbegeleiding en outplacement van midden- en hoger kader.

Met het Ronald McDonald Kinderfonds sloten we een overeenkomst voor een serie kortlopende loopbaantrajecten. Het doel van dit programma is een zo helder mogelijk beeld te krijgen van de kwaliteiten, inzetbaarheid en wensen van de medewerkers die aan het programma deelnemen.

Van Ede & Partners was de afgelopen jaren al voorkeursleveranciers op het gebied van outplacement voor Achmea. Deze afspraken zijn recent weer verlengd.

 

Kennismaken?

Zoek een vestiging bij u in de buurt en maak vrijblijvend een afspraak

Maak een afspraak

CAREERS THAT MATTER

© Van Ede & Partners. All rights reserved.