Wendbaar Leiderschap

Wendbaar Leiderschap

De coronatijd heeft veel mensen onzeker gemaakt maar het gaf ook kansen en mogelijkheden. Eén ding is duidelijk geworden, het snel in kunnen spelen op nieuwe ontwikkelingen is een vaardigheid die steeds belangrijker wordt. Ook in een loopbaantraject geldt dat je kansen op succes toenemen wanneer je zekerheden durft los te laten en nieuwe mogelijkheden durft te onderzoeken.

Programma

In deze training  werken we aan jouw Adaptility Quotient, oftewel je wendbaar vermogen  zodat jij, in je loopbaantraject, op jouw werkplek, in jouw team of organisatie, in kunt spelen op toekomstige en voortdurende veranderingen. Je traint je adaptieve vermogen door je bewust te worden van je eigen triggers in situaties van verandering. Door je patronen en loyaliteiten te herkennen, je tolerantie voor weerstand en conflicten te vergroten en te experimenteren met nieuwe rollen.

Verder leer je om je wendbaarheid als leider in te zetten in een team of organisatie. Hoe breng je aan het licht wat er in de onderstromen speelt bij veranderingen? Hoe bouw je aan een wendbare veerkrachtige cultuur?  Wat zijn effectieve interventies om mensen in beweging te brengen?

We dragen in deze training interactief kennis over en  geven  oefeningen zodat jij je verder kunt ontwikkelen in wendbaar leiderschap.

Resultaat

  • Verdieping van zelfinzicht als mens, professional, organisatieveranderaar of leidinggevende
  • Vergroten van handelingsruimte in onzekere tijden
  • Inlevingsvermogen in gevoelens en situaties van anderen bij veranderingen
  • Bewuster inzetten van eigen kwaliteiten
  • Effectieve communicatie

Kosten van deze training bedragen € 200,- excl. BTW, of 2 vouchers.
In sommige gevallen kan deelname, in overleg met je consulent, ten laste van het traject worden gebracht (1 uur).

Praktische informatie

Kosten € 200,00 excl. BTW of een voucher
Trainer

Marion Bruggen

Nynke Hovinga

Aantal deelnemers Minimaal 6, maximaal 8
Locatie Online
Organiserende vestiging Zwolle
Annulering Kosteloos tot 1 week vóór de startdatum

 

 

Wanneer

9 maart 2021
Van 10.30 tot 12.30 uur
9 maart 2021
Van 14.00 tot 16.30 uur

Waar sta je?

Wil je snel een eerste beeld krijgen waar je staat in je carrière en wat je wensen, ambities en drijfveren zijn als het gaat om werk en werkkring? Van Ede & Partners heeft hiervoor een eenvoudige test ontwikkeld. De test bestaat uit 12 vragen, invullen kost maximaal 4 minuten. Je ontvangt direct na het invullen de uitslag. Hierbij drukken wij in een percentage uit in welke mate jouw behoeften bij de aanpak van Van Ede & Partners passen.

In 4 minuten weten waar je staat