Storytelling

Storytelling

“Mijn vader leerde me hard te werken, vaak te lachen en me aan mijn woord te houden, mijn moeder liet me zien hoe ik voor mezelf moest denken en voor mezelf moest opkomen, samen hielpen ze me de waarde te zien in ons verhaal, in mijn verhaal, in het grotere verhaal van ons land. Zelfs wanneer het niet leuk of volmaakt is. Zelfs wanneer het realistischer is dan je had gewild. Jouw verhaal is wat je hebt, wat je altijd zult hebben. Het is iets wat jij bezit”’ Michelle Obama

Programma

Wie iets te vertellen heeft, moet een verhaal hebben. Een verhaal is veel meer dan een opsomming van feiten of abstracte begrippen. Verhalen spreken tot de verbeelding, prikkelen en roepen spanning op. De luisteraar wordt geboeid en meegenomen. Een goed verhaal is een krachtig instrument om jezelf te presenteren tijdens sollicitatiegesprekken en netwerkcontacten

Hoe kun je van jouw levenservaringen een inspirerend verhaal maken? In deze workshop gaan we op zoek naar de kernverhalen die in jouw leven.  Verhalen over wie je bent, waar je voor staat, welke hindernissen je hebt overwonnen en langs welke hoogte en dieptepunten jouw persoonlijke ontwikkeling loopt.  De Reis van de Held van Joseph Campbell helpt ons verder bij het exploreren van wat er in je leeft.

Resultaat

Het persoonlijke verhaal is wat je hebt aldus Michel Obama. Daar vind je je drijfveren en waar het jou om te doen is. Als je je daarmee verbindt wordt het een sterk en inspirerend verhaal voor anderen. In deze workshop ontdek je krachtige verhalen die zeggingskracht hebben en geloofwaardig zijn. Na afloop weet je wat een verhaal tot verhaal maakt.  Je hebt plezier beleefd aan en geoefend met verhalen. En wie weet een nieuw talent ontdekt.

Praktische informatie

Kosten € 100,00 excl. BTW of een voucher
Trainer
Aantal deelnemers Minimaal 6, maximaal 8
Locatie Zwolle
Organiserende vestiging Zwolle
Annulering Kosteloos tot 1 week vóór de startdatum

 

Wanneer

13 april 2021
Van 9.30 tot 12.30 uur

Waar sta je?

Wil je snel een eerste beeld krijgen waar je staat in je carrière en wat je wensen, ambities en drijfveren zijn als het gaat om werk en werkkring? Van Ede & Partners heeft hiervoor een eenvoudige test ontwikkeld. De test bestaat uit 12 vragen, invullen kost maximaal 4 minuten. Je ontvangt direct na het invullen de uitslag. Hierbij drukken wij in een percentage uit in welke mate jouw behoeften bij de aanpak van Van Ede & Partners passen.

In 4 minuten weten waar je staat