Netwerken

Programma

In deze interactieve workshop wordt opgefrist waar het bij netwerken over gaat. U leert effectiever netwerken, brengt uw eigen netwerk in beeld en oefent actief met netwerkvaardigheden. Naast kennisoverdracht worden er onderling ervaringen gedeeld en geoefend met praktijksituaties.

Netwerken speelt een belangrijke rol in het vergroten van de kans op een nieuwe werkkring, baan of opdracht. Ook bij het vergaren van kennis, contacten, tips is netwerken handig om in te zetten.

Het programma:

  • Welkom & programma
  • Leerdoelen in kaart
  • Wat is netwerken & het doel ervan
  • Eigen netwerk in beeld brengen
  • Oefenen met netwerkenvaardigheden & verbindend netwerken
  • Oefenen met netwerkvaardigheden in (lastige) praktijksituaties
  • Afronding & Afsluiting

In deze interactieve workshop wordt gebruik gemaakt van diverse theorieën en hebben creatieve methodieken, uitproberen, eigen inbreng en humor een belangrijke plek.

Bij aanvang van de workshop worden de persoonlijke leerdoelen bepaald en verwachtingen in kaart gebracht. Aan het eind van de workshop wordt besproken wat de deelnemers hebben geleerd.

Wat brengt het u?

Na deze training weet u beter wat het nut en effect is van netwerken, waar genetwerkt kan worden, is uw eigen netwerk in beeld gebracht en zijn uw netwerkvaardigheden verbeterd ook in relatie tot hoe u effectief en verbindend netwerkt.

Praktische informatie

Kosten € 100,00 excl. BTW of een voucher
Trainer
Aantal deelnemers Minimaal 6, maximaal 8
Locatie Zwolle
Organiserende vestiging Zwolle
Annulering Kosteloos tot 1 week vóór de startdatum

 

 

Wanneer

20 mei 2021
Van 13.30 tot 16.30 uur

Waar sta je?

Wil je snel een eerste beeld krijgen waar je staat in je carrière en wat je wensen, ambities en drijfveren zijn als het gaat om werk en werkkring? Van Ede & Partners heeft hiervoor een eenvoudige test ontwikkeld. De test bestaat uit 12 vragen, invullen kost maximaal 4 minuten. Je ontvangt direct na het invullen de uitslag. Hierbij drukken wij in een percentage uit in welke mate jouw behoeften bij de aanpak van Van Ede & Partners passen.

In 4 minuten weten waar je staat