Leergang Ondernemerschap start 5 mei

Jouw droom is een eigen bedrijf te starten

Je wil ondernemer worden. In deze 3-daagse leergang, verspreid over 6 weken, ga je concrete stappen zetten om deze droom te realiseren. Deze trainingscyclus is voor eenieder die geholpen wil worden bij het opzetten van een succesvol eigen bedrijf.

Programma

Voorafgaand aan deze 3-daagse leergang kan een oriëntatieworkshop op het ondernemerschap gevolgd worden (niet inbegrepen). Na deze workshop ben je in staat de beslissing te nemen of je wel of niet gaat voor het ondernemerschap.

Indien gekozen wordt voor het ondernemerschap volgt de doorstroom naar de Leergang Ondernemerschap, een driedaagse training met tussendoor tijd om daadwerkelijk de eigen onderneming op te gaan zetten. Rondom de groepstrainingen word je individueel begeleid door een ondernemerscoach. Samen met jouw coach bespreek je de voorbereiding en follow-up op de groepstrainingen.


Alle dagen beginnen om 9:30 uur en eindigen om 17:00 uur. De trainingen worden in principe fysiek gegeven, echter, in verband met de huidige (en mogelijk nog te verwachten) Corona-maatregelen, kan het zijn dat de training gewijzigd wordt in een digitale versie. Daarvan worden alle deelnemers tijdig op de hoogte gesteld.

Voorbereiding

Ter voorbereiding op de trainingsdagen krijg je oefeningen uitgereikt die je met jouw ondernemerscoach bespreekt.

Inbegrepen

3 trainingsdagen met elk een eigen thema, 4 begeleidingsgesprekken met een ondernemerscoach, syllabus en literatuur.

Doel

  • Een doordachte beslissing om een eigen bedrijf te beginnen
  • Een eigen business plan – ready to go
  • Individuele begeleiding door een coach om in actie te komen
  • Alles om succesvol je eigen bedrijf te kunnen starten en uitbouwen
Bekijk hier het verhaal van Sietse Fritsma van Best Of The Netherlands Tours
 

Praktische informatie

Kosten € 2.500,00 excl. BTW
Trainer
Aantal deelnemers Minimaal 6, maximaal 8
Locatie Arnhem
Organiserende vestiging Groningen
Annulering Kosteloos tot 1 week vóór de startdatum

 

Wanneer

5 mei 2021
Van 9.30 tot 17.00 uur
19 mei 2021
Van 9.30 tot 17.00 uur
2 juni 2021
Van 9.30 tot 17.00 uur

Waar sta je?

Wil je snel een eerste beeld krijgen waar je staat in je carrière en wat je wensen, ambities en drijfveren zijn als het gaat om werk en werkkring? Van Ede & Partners heeft hiervoor een eenvoudige test ontwikkeld. De test bestaat uit 12 vragen, invullen kost maximaal 4 minuten. Je ontvangt direct na het invullen de uitslag. Hierbij drukken wij in een percentage uit in welke mate jouw behoeften bij de aanpak van Van Ede & Partners passen.

In 4 minuten weten waar je staat