Opdrachtgever - opdrachtnemerrelatie

Het ontwikkelen van een goede opdrachtgever-opdrachtnemerrelatie is voor de startende ondernemer vaak een spannende uitdaging.
Deze workshop is geschikt voor cliënten die de leergang Ondernemerschap hebben gevolgd maar kan natuurlijk ook los daarvan gevolgd worden.

Programma

De relatie is per definitie niet een relatie tussen gelijken, maar hoe zorg je dat de relatie wel gelijkwaardig is? De opdrachtgever weet niet precies wat hij/zij wil, hoe komt je tot een goede opdrachtformulering? De opdrachtgever wil veel maar heeft er niet genoeg middelen voor over, hoe maak je ook een zakelijk goede overeenkomst? Hoe voorkom je dat je in je offerte je hele Plan van Aanpak al weggeeft?

 

En dan heb je nog de verschillende soorten opdrachtgevers zoals de draaideuropdrachtgever, de over de schutting gooi opdrachtgever en de opdrachtgever die op jouw stoel gaat zitten. Uitdagingen die je het hoofd moet bieden.

 

Wanneer

11 mei 2021
Van 10.00 tot 13.00 uur

Waar sta je?

Wil je snel een eerste beeld krijgen waar je staat in je carrière en wat je wensen, ambities en drijfveren zijn als het gaat om werk en werkkring? Van Ede & Partners heeft hiervoor een eenvoudige test ontwikkeld. De test bestaat uit 12 vragen, invullen kost maximaal 4 minuten. Je ontvangt direct na het invullen de uitslag. Hierbij drukken wij in een percentage uit in welke mate jouw behoeften bij de aanpak van Van Ede & Partners passen.

In 4 minuten weten waar je staat