LinkedIn Basis

LinkedIn Basis

Wanneer je een profiel hebt aangemaakt op LinkedIn is het goed om je te beseffen dat iedereen je hiermee online kan vinden. Het is daarom goed om na te denken over hoe je jezelf hier presenteert. Tevens is het gebruik van LinkedIn van essentieel belang om online te kunnen netwerken en om je te helpen zoeken naar nieuw werk. Deze workshop is bedoeld voor mensen die al een profiel hebben aangemaakt maar het medium nog te weinig inzetten als instrument voor personal branding. Hoe positioneer ik mijzelf in de markt? Hoe kan ik de instellingen van dit medium naar mijn hand zetten? Je leert waar je op moet letten om jezelf optimaal te presenteren en je vindbaarheid te vergroten. Het is een waardevolle aanvulling op je andere sollicitatie/campagne activiteiten.

Programma

Het belang van netwerken wordt steeds duidelijker. In de huidige tijd van social media is het gebruik van het zakelijke netwerk LinkedIn een niet te onderschatten hulpmiddel om je uiteindelijke bestemming te bereiken. Maar... LinkedIn dient wel op de juiste wijze gebruikt te worden.

Uiteraard is de publicatie van je profiel één van de belangrijkste items om jezelf goed te positioneren. Maar ook de keuze van je contacten, en vooral daarna het onderhouden van je netwerk, is cruciaal. De aansluiting bij de juiste groepen, de deelname aan Q&A, het participeren in discussies en het zoeken en raadplegen van mensen en bedrijven speelt een grote rol bij het uiteindelijke nut dat je aan LinkedIn zult hebben.

 

Wanneer

23 april 2021
Van 10.00 tot 13.00 uur

Waar sta je?

Wil je snel een eerste beeld krijgen waar je staat in je carrière en wat je wensen, ambities en drijfveren zijn als het gaat om werk en werkkring? Van Ede & Partners heeft hiervoor een eenvoudige test ontwikkeld. De test bestaat uit 12 vragen, invullen kost maximaal 4 minuten. Je ontvangt direct na het invullen de uitslag. Hierbij drukken wij in een percentage uit in welke mate jouw behoeften bij de aanpak van Van Ede & Partners passen.

In 4 minuten weten waar je staat