Ondernemerschap

Ondernemerschap

Jouw droom is een eigen bedrijf te starten. Je wilt ondernemer worden. In deze workshop krijg je inzicht in de basiskennis voor zelfstandig ondernemerschap. Je ontdekt of je de juiste kwaliteiten en competenties voor ondernemerschap in bezit hebt. Deze workshop is voor eenieder, zowel Van Ede & Partners cliënten als niet Van Ede cliënten die geholpen wil worden bij het opzetten van een succesvol bedrijf.

Programma

De workshop begint met het in kaart brengen van diverse aspecten van ondernemerschap. Daarna verdiep je je in de volgende vragen: is ondernemen iets voor jou? Beschik jij over de juiste ondernemersvaardigheden? Welke kwaliteiten heb jij nodig? Wat komt er kijken bij het starten van een eigen bedrijf? Welke kwaliteiten heb je al in huis en welke moeten verder worden ontwikkeld? Daarnaast krijg je uitgebreide informatie over de zaken waar je rekening mee dient te houden en de voorwaarden en mogelijkheden om vanuit een WW-uitkering een eigen bedrijf te starten.

Voorbereiding

Op basis van een zelfgemaakte test als voorbereiding op de workshop, kun je tijdens de workshop je vaardigheden in beeld brengen en een SWOT analyse voor je ondernemerskwaliteiten maken. Het resultaat en analyse van de test heb je bij de hand tijdens de workshop.

Resultaat

  • Bewustwording van ondernemerstalenten
  • Identificatie van de sterke en minder sterke kwaliteiten waardoor je een gefundeerde beslissing kunt nemen
  • Inzicht in je ondernemersvaardigheden, weet je welke kwaliteiten noodzakelijk zijn voor een ondernemer en heb je handvaten om je droom voor een eigen bedrijf te realiseren en concretiseren
  • Helderheid over en zicht op diverse praktische zaken waaronder de voorwaarden van de UWV voor het starten van een eigen bedrijf

 

Praktische informatie

Kosten € 100,00 excl. BTW of een voucher
Trainer
Aantal deelnemers Minimaal 4, maximaal 6
Locatie Online
Organiserende vestiging Eindhoven
Annulering Kosteloos tot 1 week vóór de startdatum

 

Wanneer

22 januari 2021
Van 10.00 tot 13.00 uur

Waar sta je?

Wil je snel een eerste beeld krijgen waar je staat in je carrière en wat je wensen, ambities en drijfveren zijn als het gaat om werk en werkkring? Van Ede & Partners heeft hiervoor een eenvoudige test ontwikkeld. De test bestaat uit 12 vragen, invullen kost maximaal 4 minuten. Je ontvangt direct na het invullen de uitslag. Hierbij drukken wij in een percentage uit in welke mate jouw behoeften bij de aanpak van Van Ede & Partners passen.

In 4 minuten weten waar je staat