Onderhandelen

Onderhandelen

Onderhandelen doe je de hele dag. In eenmalige contacten, maar ook met mensen waar je vaker of zelfs dagelijks contact mee hebt. Dan is het belangrijk om de relatie goed te houden. Je moet immers nog langer met elkaar door! Een goede onderhandelaar kenmerkt zich door een sterk sociaal en communicatief vermogen, gevoel voor timing en een strategisch inzicht om zo de meest optimale overeenkomst te sluiten. De moderne onderhandelaar streeft naar openheid en stuurt op wederzijds commitment om zo niet alleen een goede deal te sluiten maar ook een winstgevende relatie aan te gaan.

In deze workshop gaat het met name om dat soort onderhandelingen, waarbij het van belang is dat de relatie niet geschaad wordt door harde onderhandelingen.

Programma

Een interactief programma waarbij theoretische inzichten en praktijkgerichte opdrachten elkaar afwisselen. Onderstaande thema’s zullen de revue passeren:

  • Constructief onderhandelen volgens Harvard
  • Het profiel van de ideale onderhandelaar volgens Mastenbroek
  • Hoe creëer ik zoveel mogelijk oplossingen?

Resultaat

Handvatten om constructief je onderhandelingen aan te gaan.

Praktische informatie

Kosten € 100,00 excl. BTW of een voucher
Trainer
Aantal deelnemers Minimaal 4, maximaal 8
Locatie Online
Organiserende vestiging Eindhoven
Annulering Kosteloos tot 1 week vóór de startdatum

Aanmelden

Wil je je aanmelden voor deze workshop of training?

Meld je hier aan >

 

Wanneer

17 februari 2021
Van 14.00 tot 17.00 uur

Waar sta je?

Wil je snel een eerste beeld krijgen waar je staat in je carrière en wat je wensen, ambities en drijfveren zijn als het gaat om werk en werkkring? Van Ede & Partners heeft hiervoor een eenvoudige test ontwikkeld. De test bestaat uit 12 vragen, invullen kost maximaal 4 minuten. Je ontvangt direct na het invullen de uitslag. Hierbij drukken wij in een percentage uit in welke mate jouw behoeften bij de aanpak van Van Ede & Partners passen.

In 4 minuten weten waar je staat