Netwerk Online 25 maart met Pieter Winsemius

Op donderdag 25 maart a.s. organiseert Van Ede & Partners Den Haag een online bijeenkomst, met als gast Pieter Winsemius over zijn boek 'De meeste profeten beginnen in de woestijn'. 

Schrijver 

Pieter Winsemius (1942) is natuur- en bedrijfskundige, voormalig firmant bij McKinsey en voormalig minister van VROM.  Hij is lid van de Wetenschappelijke Raad voor het Regeringsbeleid (WRR). Ook is hij bijzonder hoogleraar Management Duurzame Ontwikkeling aan de Universiteit van Tilburg.  

Boek 

Pieter Winsemius dook in zijn geheugen om de leermomenten uit zijn bestaan te belichten: uit zijn sportambities, carrière in de politiek en het bedrijfsleven, maar ook uit het leven met zijn gezin. Het resultaat is een verzameling aanstekelijke observaties, dikwijls humoristisch, en steeds overtuigend en inspirerend. Want als je je bewust bent van de rol die anderen voor jou hebben gespeeld, kan je zelf ook meer betekenen voor degenen om je heen.  

Programma

16:50 – 17:00 uur – Inloggen in de TEAMS meeting 

17:00 – 17:05 uur – Opening en welkom, door Jan Maarten Bosch

17:05 – 17:20 uur – Pieter Winsemius over zijn boek                   

17:20 – 18:00 uur – Samen in gesprek met Pieter Winsemius

Aanmelden

Meld je aan en praat mee over 'leven, leren en werk' met Pieter Winsemius. Aanmelden graag via denhaag@vanede.nl. U krijgt dan een bevestiging met een uitnodiging om via Microsoft Teams deel te nemen aan de boekpresentatie.

Waar sta je?

Wil je snel een eerste beeld krijgen waar je staat in je carrière en wat je wensen, ambities en drijfveren zijn als het gaat om werk en werkkring? Van Ede & Partners heeft hiervoor een eenvoudige test ontwikkeld. De test bestaat uit 12 vragen, invullen kost maximaal 4 minuten. Je ontvangt direct na het invullen de uitslag. Hierbij drukken wij in een percentage uit in welke mate jouw behoeften bij de aanpak van Van Ede & Partners passen.

In 4 minuten weten waar je staat