Twintigerstwijfels & Dertigersdilemma’s

Recent ontwikkelde Van Ede & Partners een speciaal programma voor Young Professionals (tot 33 jaar). Waar de loopbaanvraag (wat kan ik, wat wil ik en hoe ga ik dat vinden?) zich meestal na het 40ste levensjaar opdoemt, zien wij nu dat deze vraag in toenemende mate ook leeft bij een grote groep jongeren die hun studie net hebben afgerond en/of al een aantal jaar aan het werk zijn.

In haar verhelderende boek Twintigerstwijfels & Dertigersdilemma’s beschrijft Nienke Wijnant waarom de loopbaanvraag zich op steeds jongere leeftijd aandient. Dat doet ze aan de hand van diverse thema’s waar deze leeftijdsgroep mee te maken heeft. Zoals een overweldigende hoeveelheid keuzes, de zoektocht naar het perfecte leven, de sociale vergelijking en alles wat je ‘moet’ om mee te tellen in deze maatschappij. Wijnants onderzoekt deze thema’s nauwgezet en geeft tips hoe hier mee om te gaan. Zij besluit met de relativerende opmerking dat het antwoord op vragen zoals wie ben ik en wat wil ik met het voortschrijden van je leven steeds zullen veranderen.

Wil je meer weten over ons Young Professional programma? Je bent van harte welkom om hierover vrijblijvend van gedachten te wisselen. Bel ons op telefoonnummer 020 673 4039 voor het maken van een afspraak in ons pand in het Olympisch Stadion, of via Teams online. 

Waar sta je?

Wil je snel een eerste beeld krijgen waar je staat in je carrière en wat je wensen, ambities en drijfveren zijn als het gaat om werk en werkkring? Van Ede & Partners heeft hiervoor een eenvoudige test ontwikkeld. De test bestaat uit 12 vragen, invullen kost maximaal 4 minuten. Je ontvangt direct na het invullen de uitslag. Hierbij drukken wij in een percentage uit in welke mate jouw behoeften bij de aanpak van Van Ede & Partners passen.

In 4 minuten weten waar je staat