S.H.J. (Sjoerd) Bijlsma MMO

Ik vind het inspirerend om met mensen te werken die ondernemen met hun talenten. Nu al kijken waar je kansen liggen voor de toekomst, nadenken over je volgende stap. Of juist even pas op de plaats maken, je herpakken en met je talenten ondernemen in een heel nieuwe omgeving.
Sjoerd Bijlsma WVD-170913-038 HR.jpg

Ondernemerschap zit mij in het bloed. Positief en realistisch nadenken over kansen en veranderingen en ze verzilveren vind ik boeiend en inspirerend. De laatste grote verandering in mijn loopbaan was de overgang van directiefuncties in het internationale bedrijfsleven naar het renoveren en verhuren van oude huizen in Frankrijk en Spanje.

Ik wil met mijn ervaring, ondernemerschap, onafhankelijkheid en visie graag andere mensen begeleiden bij het zetten van goed doordachte loopbaanstappen. Stappen die zorgen voor het vasthouden, of opnieuw pakken, van de regie en het plezier in het werk en daarbuiten.

Het is mijn overtuiging dat motivatie, reflectie, realisme, respect en humor belangrijke ingrediƫnten zijn voor een succesvol traject bij Van Ede & Partners. Ik draag er graag aan bij.

Consulenten & psychologen

Careers that matter

© Van Ede & Partners. All rights reserved.