dr. R. (René) Richard

Levenskunstenaar, authentiek, speels, gedegen, liefdevolle confrontatie, eigenzinnig, ontspannen, humor, spontaan. Mijn passie is mensen begeleiden en inspireren bij hun persoonlijke en professionele ontwikkeling. Ik baseer me daarbij op psychologische inzichten en een rijke levenservaring. Als coach weet ik mensen vaak zo te raken dat zij zich op aangename wijze geconfronteerd voelen met zichzelf. Daarbij maak ik gebruik van speelse oefeningen, rollenspellen en huiswerkopdrachten. Het resultaat is dat cliënten meer in hun kracht komen, stappen zetten en verder komen op hun levenspad.
Rene Richard

Als trainer leer ik mensen hun communicatieve vaardigheden naar een hoger plan te tillen en ze effectiever te maken in hun presentatie. Ik ben specialist op gebied van het leren omgaan met spanning, emotie en agressie.

Na het behalen van de ingenieurstitel, studeerde ik in 1987 af als psycholoog aan de Universiteit van Amsterdam. In 1993 promoveerde tot doctor in de psychologie. Sinds 1997 ben ik actief als trainer, coach en loopbaanbegeleider.

Ik ben vader van twee prachtige en inmiddels volwassen dochters en partner van mijn geliefde Inge Nirvana. Om de zoveel jaar ga ik voor langere tijd op reis, waarbij mijn hart in Aziƫ ligt, om precies te zijn in de Himalaya.

Consulenten & psychologen

Careers that matter

© Van Ede & Partners. All rights reserved.