N. (Nicole) (NLM) van Dongen

Intuïtief, energiek, resultaatgericht, aards, met humor, verbindend Wie ben jij? Waarvan gaat jouw hart sneller kloppen? Wat bepaalt welke volgende afslag jij neemt: je hoofd of je hart? Ogenschijnlijk basale vragen maar waar we in de haast van alledag gemakkelijk aan voorbij gaan. Het onderzoeken van deze vraagstukken en je begeleiden naar je eigen antwoorden en bestemming, dat is waarbij ik je help. Door oog te hebben voor jouw proces zonder daarbij het doel uit het zicht te verliezen. Door te vragen, stil te staan, mee te bewegen en te confronteren.
WVD-180906-096 HR.jpg

In retail- en logistieke omgevingen zijn mijn energie om samen te bouwen, sensitiviteit en oog voor mens én proces tot bloei gekomen. In HR-en managementrollen in resultaatgerichte “mannenwerelden” heb ik geleerd te vertragen en te verstillen om tot inzichten te komen. Als coach breng ik een combinatie van resultaatgerichtheid en reflectie om jouw persoonlijke proces in een passend tempo te versnellen.

Mijn resultaatgerichtheid, nuchterheid en humor enerzijds en mijn vermogen tot het creëren van verbinding, intuïtie en bewustzijn van het nu anderzijds helpen mij hierbij.

Consulenten & psychologen
n.vandongen@vanede.nl

Vestiging Breda T. 076 565 65 09

Vestiging Rotterdam T. 010 412 00 22

LinkedIn

Careers that matter

© Van Ede & Partners. All rights reserved.