drs. M. (Michel) Wysmans

Zingeving, internationaal, out-of-the-box, veranderprocessen, contextueel, weerstanden, grensverleggend, groei. In mijn rol van loopbaanbegeleider werk ik graag met mensen die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging buiten de tot nog toe betreden paden. Zingevingsvragen en thinking out of the box zijn sterke kanten van mij. Ook heb ik veel cliënten geholpen bij het zich vestigen als zelfstandig professional. Mijn ervaring heeft mij geleerd ‘waar een wil is, is een (om)weg’.
Michel Wysmans

Ik ben socioloog en bedrijfskundige met hands-on ervaring in diverse sectoren: internationale handel in Afrika en Midden-Oosten, de universitaire wereld en de organisatie van medisch onderzoek. Later ook innovatie en veranderprocessen in zorgorganisaties, bijvoorbeeld palliatieve zorg in ziekenhuizen en multidisciplinaire samenwerking in medische teams. Daardoor heb ik ervaring met werksituaties in zeer uiteenlopende bedrijfsculturen, wat mij in mijn rol als coach goed van pas komt. Werken met expats heeft mijn warme belangstelling.

Het is fascinerend om te zien wat er gebeurt als cliënten gaan leven en werken vanuit hun talenten en zo een gewaardeerde maatschappelijke bijdrage mogen leveren.

Consulenten & psychologen
m.wysmans@vanede.nl

Vestiging Breda T. 076 565 65 09

Vestiging Rotterdam T. 010 412 00 22

LinkedIn

Careers that matter

© Van Ede & Partners. All rights reserved.