drs. L. (Leo) Zwart

Het werken aan de persoonlijke effectiviteit van mensen en het vergroten van de effectiviteit van organisaties is in de afgelopen 25 jaar een belangrijk deel van mijn werk geweest. Met veel enthousiasme begeleid ik als trainer, coach en psycholoog managers en stafmedewerkers in de profit- en de non-profitsector. Als psycholoog en loopbaancoach help ik cliënten om zich bewust te worden van drijfveren, wensen en verlangens, en stimuleer ik ze om hun talenten in te zetten.
Leo Zwart

Ik ben van huis uit psycholoog met ruim 25 jaar ervaring in het initiƫren en begeleiden van veranderingsprocessen in onderwijsorganisaties (basis- en voortgezet onderwijs).

Ik heb ervaring in het begeleiden van conflicten, fusies en het geven van trainingen op het gebied van leiderschap en communicatie. Daarnaast heb ik ruime ervaring in het coachen van directeuren, managers, medewerkers en docenten in de profit en non-profitsector. Mijn coaching richt zich op het scherp krijgen van talenten en het verstevigen van zelfvertrouwen, maar ook op het inzichtelijk maken van handelingspatronen en belemmerende overtuigingen.

Ik help cliƫnten graag bij het formuleren van leerdoelen en aandachtspunten in het kader van hun persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast ondersteun ik ze in het zoeken naar een goede balans om werkstress te voorkomen. Sinds 1990 ben ik werkzaam voor Van Ede & Partners Den Haag als psycholoog, trainer en consultant.

Consulenten & psychologen

Careers that matter

© Van Ede & Partners. All rights reserved.