mr. ing. J. (Jan) Brinkman

No nonsense met een hart, liefdevolle daadkracht, netwerker, humor, levenservaring. Als coach en als ervaren leidinggevende zoek ik steeds naar balans tussen ziel en zakelijk, tussen zacht en hard, tussen inspiratie en transpiratie. Graag help ik mensen om hun unieke talent te (her)vinden en om te leren handelen vanuit je werkelijke essentie.
Jan Brinkman

Mijn motto? De weg is de beste herberg.

Open, enthousiast, verbindend en ontwikkelingsgericht. Netwerker en bruggenbouwer. Strategisch en tegelijk praktisch, resultaatgericht met goed ontwikkeld gevoel voor de (huidige en gewenste) cultuur van organisaties. No nonsense met een hart. Liefdevol spiegelend. Sterk gericht op de persoonlijke ontwikkeling omdat medewerkers van grote waarde zijn voor de organisatie als ze hun talent “zijn” en ook ondernemen met hun talent.

Doorleefde ervaring als leidinggevende en toezichthouder in de agrarische en publieke sector. Opleidingen: Agrarische Hogeschool richting Bedrijfskunde, Rechtenstudie, ITIP, The School of Byron Katie en Spiral Dynamics. Kenner I Tjing en beoefenaar Tai Chi.

Bij Van Ede & Partners begeleider Profieltrainingen, workshops LinkedIn en training Leven en Werken in AANdacht. Voorzitter maatschap Van Ede & Partners Rotterdam en Breda en lid van de landelijke Van Ede Foundation.

 

Consulenten & psychologen
j.brinkman@vanede.nl

Vestiging Breda T. 076 565 65 09

Vestiging Rotterdam T. 010 412 00 22

LinkedIn

Careers that matter

© Van Ede & Partners. All rights reserved.