H. (Hans) Mellink mcm

Aandachtig, Onderzoekend, onconventioneel, Pelgrim, vertrouwen en beproeven, liefhebber van de onderstroom, vrijdenkend. Helder maken wat je drijft, waar je naar streeft, wat je wilt bijdragen. Inzicht krijgen in dat wat je soms tegenhoudt in te doen wat goed voor je is. Delven naar wat onbewust al duidelijk is maar nog aan de oppervlakte moet komen. Dat is wat ik mijn cliënten bied. Scherp, soms confronterend maar altijd met humor en oprecht nieuwsgierig naar wat tussen de regels wordt gezegd of wordt weggelaten.
Hans Mellink WVD-180906-033 HR.jpg

Ruim 25 jaar heb ik in uiteenlopende branches op directieniveau geopereerd. Vaak met een stevige veranderopdracht. Beweging brengen waar het vast zit met focus op de doelen op de lange termijn. Taal en beelden geven aan de onderstroom zodat inzicht op het handelen wordt vergroot.

De laatste 10 jaar heb ik mij ontwikkeld als consultant op besluitvormingsvraag stukken. De intrinsiek gemotiveerde mens als centrale factor in organisatie en maatschappij is daarin steeds meer de leidraad geworden. Ontwikkeling van persoonlijk leiderschap en het invullen van de eigen professionele ruimte zijn voor mij belangrijke succesfactoren.

Mijn studie heeft zich gericht op bedrijfs- en veranderkunde. Daarnaast heb ik de afgelopen 10 jaar vooral aandacht gehad voor psychologie en persoonlijk leiderschap in het algemeen en Systemisch werk en (organisatie)opstellingen in het bijzonder.

Momenteel werk ik samen met een compagnon aan een idee rond nieuwe vormen van besluitvormingsparticipatie in organisaties.  

Consulenten & psychologen
h.mellink@vanede.nl

Vestiging Amsterdam T. 020 673 40 39

Vestiging Zeist T. 030 693 24 46

LinkedIn

Careers that matter

© Van Ede & Partners. All rights reserved.