drs. D.M.M. (Dinja) van Gestel

Senior vakvrouw, verdiept, verruimt, maakt vaart, concretiseert, verheldert.
Dinja van Gestel

Ik begeleid ruim 25 jaar hoogopgeleiden en executives bij zingevings- en carrièrevragen. Ben wijsgerig pedagoog, gespecialiseerd in mens en werk. Heb een carrière als innovator op de arbeidsmarkt, adviseur, onderzoeker en schrijver. Volgde een grondige vierjarige begeleidersopleiding. Was manager van professionals en had bestuurlijke rollen. De veranderende arbeidsmarkt en wat dit vraagt van mensen en organisaties boeit me enorm.

Door de jarenlange ervaring met advisering, relaties met opdrachtgevers en (executive) cliënten en mijn deelname in ondernemersnetwerken heb ik toegang tot een grote diversiteit aan branches. Ik ben CMI-C gecertificeerd.

Ik geloof erin dat ieder mens ten diepste wil bijdragen. Een heldere ambitie om het juiste te doen helpt om in je ware grootte op je plek te komen. Dit geeft zin aan werk en leven.

Binnen van Ede & Partners ben ik zeer betrokken bij professionalisering, methodiekontwikkeling, innovatie. Ik ben vestigingsdirecteur van de vestigingen in Rotterdam en Breda.

Consulenten & psychologen
d.vangestel@vanede.nl

Vestiging Breda T. 076 565 65 09

Vestiging Rotterdam T. 010 412 00 22

LinkedIn

Careers that matter

© Van Ede & Partners. All rights reserved.