drs. C. (Cees) Harmsen

Personal Branding Expert. Mindsetter, Spreker, Ambitiecoach, auteur van zes boeken U en ik: wanneer we succesvol willen zijn in het waarmaken van onze ambities, moeten we onze loopbaanambities doelgericht vormgeven en ons werk goed onder de aandacht van onze doelgroep weten te brengen. Goede wijn heeft misschien geen krans nodig, maar wel een aantrekkelijk etiket dat duidelijk laat zien hoe goed de inhoud is. Dat etiket noem ik authentieke personal branding: de bewuste creatie, van een uitstekende reputatie, bij een specifieke populatie. Mijn aanbod bij Van Ede & Partners is om u te coachen bij het ontwikkelen van een eigen personal brand en uzelf te profileren met een uniek eigen merk.
Cees Harmsen

Ik heb 30 jaar ervaring als coach, trainer en presentator voor individuele cliënten, teams en bedrijven. Daarnaast ben ik auteur van zes boeken over persoonlijk ondernemerschap en personal branding. Ik heb gekozen voor deze onderwerpen omdat ik sterk geloof dat we tot zo veel meer in staat zijn dan we denken. Zeker als we ons realiseren over welke verborgen kwaliteiten en talenten we allemaal beschikken. 

Thoreau zei het al in de 19e eeuw: ‘Most men lead lives of quiet desperation and go to the grave with the song still in them.’ Daar zit veel waarheid in. Een rijk en waarachtig leven begint met het doorbreken van beperkende denkpatronen over het eigen kunnen en het maken van moedige keuzes. Dat is ook precies de uitdaging die ik u als coach kan bieden: het ontdekken van uw hartstocht, het ontwikkelen van uw persoonlijkheid en het ondernemen van moedige, doelgerichte acties om een loopbaan te creëren die er wezenlijk toe doet.

Consulenten & psychologen

Careers that matter

© Van Ede & Partners. All rights reserved.