drs. J.W. (Annemieke) Kodde

Onderzoekend, verhelderend, zorgvuldig, verbinden van hart en hoofd. Ik werk vanuit een onderzoekende en waarnemende instelling. Ik zet me in om je ware talenten te (her)ontdekken, zodat je die met vertrouwen en speels gemak kunt inzetten. En dat je weet en voelt welke keuzes goed bij jou passen.
Annemieke Kodde

Ik ben opgeleid als orthopedagoog en werkzaam geweest in de gezondheidszorg, met name de jeugdhulpverlening. In Singapore heb ik gewerkt als coach en trainer op het gebied van communicatie en samenwerken. Vanaf 2001 ben ik verbonden aan van Ede & Partners en sinds 2008 ben ik door het CMI en de NOLOC gecertificeerd als loopbaanprofessional.

Ik ben enthousiast om nieuwe benaderingen in het coachen te onderzoeken en mezelf als mens en professional te blijven ontwikkelen. Daarom volg ik regelmatig trainingen zoals: ‘Voice-dialogue’, ‘Biografisch coachen’, ‘Praktische filosofie’ en ‘Cognitieve interventies’.

In mijn werk wil ik het hoofd en het hart de ruimte geven en blijven verbinden.

Ik werk vanuit mijn Rotterdamse hart, wat zich kenmerkt door nuchterheid, realisme en lef. Dit zet ik in voor het verkennen en vergroten van jouw mogelijkheden op de arbeidsmarkt.

Consulenten & psychologen

Careers that matter

© Van Ede & Partners. All rights reserved.