Onze consulenten & psychologen

Van Ede & Partners is een organisatie die midden in de samenleving staat. Onze consulenten hebben vaak ook een eigen onderneming of een stevige functie in het bedrijfsleven of bij de overheid. Mede hierdoor hebben ze een open geest en een brede blik. Ook hebben ze zonder uitzondering toegang tot interessante netwerken. In zeer uiteenlopende sectoren.

De kracht van onze consulenten en psychologen schuilt in een combinatie van kennis, ervaring en oprechte belangstelling. Het zijn, net als u, mensen met heel specifieke talenten die kunnen terugvallen op vakkennis en mensenkennis, op werkervaring en levenservaring. Mensen die weten wat er speelt en wat er te koop is. Mensen die weten hoe het er aan toe gaat in organisaties, van werkvloer tot boardroom. Deze kennis en ervaring nemen ze mee in de professionele begeleiding van u als cliënt.

Ideale coach en sparring partner
Onze consulenten en psychologen zijn actief in tal van sectoren, in diverse rollen en verantwoordelijkheden. Bij Van Ede & Partners raakt u gemakkelijk in gesprek met een ondernemer, directeur, manager, professional, bestuurder, topsporter, kunstenaar of filosoof. Onze consulenten zijn allemaal mensen met talenten die ergens voor gaan en die vaak ook ‘onderweg’ iets geleerd hebben, die tegenslagen hebben overwonnen. Ze kennen de branches waarin u als cliënt actief bent. Ze kennen interessante mensen die u kunnen helpen om te toetsen of uw aanbod past bij een bepaalde sector of bij een bepaald soort organisatie. Dit maakt hen voor u als cliënt een ideale coach en sparring partner.

Altijd in ontwikkeling, altijd in verbinding
De consulenten en psychologen van Van Ede & Partners blijven zichzelf ontwikkelen en kunnen u onder andere  helpen met loopbaan gerelateerde vragen met betrekking tot outplacement, loopbaanbegeleiding en transitievergoeding. We doen interne opleidingen, houden bezinningsdagen en leren van elkaar tijdens bijeenkomsten. Ook worden we blijvend geïnspireerd door onze cliënten. Onze maatschappelijke betrokkenheid is groot en reikt verder dan de individuele cliënt. Zo dragen onze consulenten veelvuldig bij aan maatschappelijke doelen.

U kunt een overzicht van onze consulenten vinden per vestiging

Careers that matter

© Van Ede & Partners. All rights reserved.