Boost your Career in drie dagen

De zomer is een uitgelezen moment om jezelf aan de accu te leggen, om op te laden. En tegelijkertijd je gedachten over volgende stappen in je leven en carrière onder een vergrootglas te bekijken. Hoe zit het met je werk-privébalans? Waar zou je aan willen werken? Hoe neem je (weer) de regie op je loopbaan? Gun jezelf en je werk een check-up tijdens de Boost your Career training van Van Ede & Partners, van 26 t/m 28 augustus a.s. in Groningen.

Altijd en overal kunnen werken en bereikbaar zijn heeft een keerzijde: het verstoort de balans tussen werk en privé. Dat is in elk geval hoe velen dat ervaren. Het geeft stress en ongenoegen. Een betere focus op wat je wil in je werk, op waar je écht mee bezig wil zijn, helpt je zicht te krijgen op wat er moet veranderen om die balans te verbeteren. Boost your Career is zo opgezet dat je na drie dagen zelf weer stevig aan het roer zit. En weet welke kant je op wil.

Dag 1: zin

Elke dag staat er een thema op het programma om uitgebreid bij stil te staan. De eerste dag is dat: zin. Wat is de zin van je leven en je werk en vooral: waar heb je zin in? Hoe geef je zin aan wat je doet en hoe zie je dat in het licht van je balans? Een belangrijk onderdeel van dit zin-vraagstuk is ook hoe vitaal je je voelt. Of je fit bent, genoeg uitrust en goed voor jezelf zorgt. Want dat ligt aan de basis van hoe het met je zin gesteld is.

Dag 2: zelfsturing

Wil je sturen op je zin, dan is het zaak om zelf de regie te pakken. Waar wil je naartoe? Waarin wil je groeien? Wat wil je nu veranderen, en op de langere termijn? Vooral dat laatste ontsnapt in de praktijk vaak aan de aandacht. Tijdens Boost your Career kijk je wél verder vooruit. En onderzoek je welke mogelijkheden er zijn om die gedroomde toekomst dichterbij te halen. Welke vaardigheden je moet ontwikkelen, waarin je nog extra ervaring kunt opdoen en wat voor bijscholing je nodig hebt. Alleen door te blijven leren, blijf je in beweging.

Dag 3: zichtbaarheid

Als je weet waar je zin in hebt en wat je eventuele zoekrichtingen zijn, komt de vraag: hoe ga je je dan presenteren? Hoe laat je je talent tot z’n recht komen? In gesprekken met potentiële werkgevers vertellen mensen vaak uitgebreid wat ze gedaan hebben, maar vergeten ze duidelijk te maken wat ze komen brengen. Terwijl het daar juist om gaat: wat heb je gepresteerd en in je mars dat relevant is voor je gesprekspartner? Hoe laat je dat zien? Daarmee ga je aan de slag op dag drie. Totdat je een dijk van een pitch hebt.

"Een training met blijvend resultaat"

Doordat je met een compacte groep aan dezelfde vraagstukken werkt vanuit diverse invalshoeken en met allerlei oefeningen, komt er een stroomversnelling op gang. Aan het eind van deze training heb je beter inzicht in waar je naartoe wilt, hoe je daar komt en hoe je jezelf in de markt zet. Dat helpt je keuzes te maken. Om al die ballen die je in de lucht houdt, in een ander perspectief te zien: misschien kun je er wel een paar opzij leggen, of minder hoog opgooien. Zo hervind je je balans. En je houdt er ook nog mooie herinneringen aan over - aan de bijzondere sfeer, de bruisende stad die in deze periode bol staat van de activiteiten – en een uitbreiding van je netwerk. Waar wacht je nog op?

Aanmelden kan nog
Boost your Career vindt plaats van 26 t/m 28 augustus a.s. bij Van Ede & Partners in Groningen, 3 dagen van 10.00 tot 17.00 uur. Kosten: € 995 (incl BTW). Neem voor meer informatie contact op met loopbaancoach Kita Lebesque (k.lebesque@vanede.nl, 06 23 749 923) of vestigingsdirecteur Annemarie Resink (a.resink@vanede.nl, 06 10916 984). Meld je aan via deze link.

 

Terug naar Blogs
Marion Bruggen

Marion Bruggen

E-mail: Marion Bruggen

Waar sta je?

Wil je snel een eerste beeld krijgen waar je staat in je carrière en wat je wensen, ambities en drijfveren zijn als het gaat om werk en werkkring? Van Ede & Partners heeft hiervoor een eenvoudige test ontwikkeld. De test bestaat uit 12 vragen, invullen kost maximaal 4 minuten. Je ontvangt direct na het invullen de uitslag. Hierbij drukken wij in een percentage uit in welke mate jouw behoeften bij de aanpak van Van Ede & Partners passen.

In 4 minuten weten waar je staat