Training LinkedIn - deel 2

Een goed en volledig LinkedIn profiel is tegenwoordig onmisbaar voor wie zich optimaal wil profileren op de arbeidsmarkt.

Aanmelden

Wil je je aanmelden voor deze workshop of training?

Wanneer

Voor wie

Voor cliënten van Van Ede & Partners Zeist die eerder deel 1 van de training hebben gevolgd en alle mogelijkheden willen benutten om LinkedIn te gebruiken bij netwerk- en campagneactiviteiten.

Programma

• Uitgebreid aandacht voor de functionaliteit van LI voor maximale  profilering op de arbeidsmarkt.

• Het vinden van de juiste personen voor netwerkgesprekken, hoe hen aan  uw netwerk toe te voegen en hoe netwerkactiviteiten binnen LI vast te  leggen.

• Vacatures vinden en beheren met LI.

• Inzicht krijgen in de functies die LI biedt om aandacht te vestigen op uw  kennis, kunde en interesses.

• Individuele feedback op uw profiel, zodat u zeker weet dat uw kwaliteiten,   ervaringen en vooral toegevoegde waarde, op de juiste wijze worden   weergegeven.

De LinkedIn training deel 2 beslaat een middag.

Voorbereiding

• De training is toegankelijk voor cliënten die deel 1 gevolgd hebben.

• U gebruikt uw eigen laptop om met uw account en profiel te werken. Een     tablet kan ook, maar tijdens de training werken we uitsluitend met de       browser-versie van LI.

• Wij verzoeken u een kwartier voor aanvang (dus om 12:45 uur) aanwezig  te zijn voor het starten en met het netwerk verbinden van laptop of tablet.

 NB: Neem de netstroom adapter mee; de meeste laptop batterijen gaan geen 4 uur mee.

Resultaat

Na deze workshop bent u er zeker van dat uw LI profiel op Internet uw professionele reputatie optimaal weergeeft. Daarnaast heeft u geleerd hoe u zich op LI actief profileert en bent u in staat maximaal gebruik te maken van de functionaliteiten die LI biedt bij het vinden van een nieuwe bestemming.

Praktische informatie  
Kosten geen
Trainer Wim Verweij
Locatie vestiging Zeist, Koetshuis
Aantal deelnemers maximaal 8
Aanmelden  Via zeist@vanede.nl na overleg met uw consulent.
Eventuele niet-Zeister cliënten: graag eerst contact opnemen met uw eigen vestiging

 

 

 

Praktische informatie

Kosten
Trainer
Aantal deelnemers
Locatie Boulevard 14
3707 BN Zeist
Terug naar overzicht

Waar sta je?

Wil je snel een eerste beeld krijgen waar je staat in je carrière en wat je wensen, ambities en drijfveren zijn als het gaat om werk en werkkring? Van Ede & Partners heeft hiervoor een eenvoudige test ontwikkeld. De test bestaat uit 12 vragen, invullen kost maximaal 4 minuten. Je ontvangt direct na het invullen de uitslag. Hierbij drukken wij in een percentage uit in welke mate jouw behoeften bij de aanpak van Van Ede & Partners passen.

In 4 minuten weten waar je staat