Je loopbaan in model

Je volgt een loopbaantraject bij Van Ede & Partners en je bent aan de slag (geweest) met je talenten, drijfveren en missie. Maar wat nu?

Je loopbaan in model

Wil je je aanmelden voor deze workshop of training?

Meld je hier aan

Wanneer

6 februari 2020 12.30 - 16.30 uur

Programma

Deze workshop biedt handvatten om je verdere loopbaan in de praktijk vorm te geven, om je waarde op de arbeidsmarkt te vergroten. Misschien overweeg je te gaan ondernemen of ben je al zzp-er, maar hoe geef je jouw business model vorm? Kortom: hoe zet jij jouw potentieel en ideeën succesvol om in een waarde-propositie voor je toekomstige werkgever, opdrachtgever of klanten?

Resultaat

Na deze workshop heb je geleerd hoe je jouw persoonlijke business model opstelt en daarmee nieuwe mogelijkheden voor jezelf en je werk creëert. Je weet hoe je deze eerste versie van je model hanteert en presenteert en hebt hierop feedback ontvangen. Je kent je professionele identiteit, en tenslotte weet je de juiste vragen te stellen en vervolgacties te ondernemen om jezelf en je loopbaan opnieuw uit te vinden.

Voorbereiding

Het is aan te bevelen de profieltraining te hebben doorlopen wanneer je deze workshop volgt.

 

 

Praktische informatie

Kosten € 120,= inclusief BTW of 1 workshopvoucher
Trainer
  • Nico Willemsen
Aantal deelnemers Minmaal 6, maximaal 10
Locatie Geert Grootestraat 4
6822 HJ Arnhem

Aanmelden

Terug naar overzicht

Waar sta je?

Wil je snel een eerste beeld krijgen waar je staat in je carrière en wat je wensen, ambities en drijfveren zijn als het gaat om werk en werkkring? Van Ede & Partners heeft hiervoor een eenvoudige test ontwikkeld. De test bestaat uit 12 vragen, invullen kost maximaal 4 minuten. Je ontvangt direct na het invullen de uitslag. Hierbij drukken wij in een percentage uit in welke mate jouw behoeften bij de aanpak van Van Ede & Partners passen.

In 4 minuten weten waar je staat