Open Dag

Twijfel je of je de juiste dingen aan het doen bent in je werk, of ben je op zoek naar een volgende baan en wil je je professionele profiel aanscherpen? Met de aanpak bij Van Ede & Partners helpen wij je met het maken van je professionele profiel en bij het vinden van een nieuwe baan of opdracht.

Aanmelden

Wil je je aanmelden voor deze workshop of training?

Meld je hier aan

Wanneer

6 februari 2020 16.00 - 18.30 uur

Tijdens onze open dag kan je geheel vrijblijvend kennis maken met onze manier van werken. Daarnaast kan je deelnemen aan een korte workshop rond het thema van de balans tussen werk en privé. Je krijgt gelegenheid om vragen te stellen vanuit jouw behoefte in je loopbaan op dit moment.

Workshop Work - Life balance

Hoe staat het met jouw persoonlijke balans?
Heb jij zicht op de aspecten in je werk en privéleven die je energie geven of waar je zo nu en dan juist op 'leegloopt', eventuele stoorzenders?

Tijdens deze workshop neem je een kijkje in de keuken van Van Ede & Partners en ga je naar huis met meer inzicht in jouw persoonlijke balans.

Voor wie

De middag is bedoeld voor hoger opgeleiden die een stap willen of moeten zetten in hun loopbaan en die willen kennismaken met Van Ede & Partners.

Programma

16.00   Ontvangst in het Olympisch Stadion in Amsterdam

16.15   Start van het programma

18.30   Borrel

Praktische informatie

Kosten Deelname aan onze open avonden is geheel kosteloos en vrijblijvend.
Trainer
Aantal deelnemers Er is geen maximum aantal deelnemers voor onze Open Dagen.
Locatie Olympisch Stadion 41
1076 DE Amsterdam

Aanmelden

Terug naar overzicht

Waar sta je?

Wil je snel een eerste beeld krijgen waar je staat in je carrière en wat je wensen, ambities en drijfveren zijn als het gaat om werk en werkkring? Van Ede & Partners heeft hiervoor een eenvoudige test ontwikkeld. De test bestaat uit 12 vragen, invullen kost maximaal 4 minuten. Je ontvangt direct na het invullen de uitslag. Hierbij drukken wij in een percentage uit in welke mate jouw behoeften bij de aanpak van Van Ede & Partners passen.

In 4 minuten weten waar je staat