Mijn CommunicatieScan: Beatles, Beyoncé of Bach?

De workshop ‘Mijn CommunicatieScan’ wijst je de weg naar je sterkst mogelijke persoonlijke communicatie. Cruciaal bij sollicitaties of de start van je eigen onderneming. (Muzikaliteit of het bespelen van een instrument is geen vereiste)

Aanmelden

Deelnemen aan deze workshop?

Meld je hier aan

Wanneer

7 september 2019 van 13.00-17.00 uur

Programma

In de workshop zet je vier stappen: Inventariseren, Analyseren, Kiezen en Oefenen.

  • Als binnen- en buitenkant in harmonie met elkaar zijn communiceer je congruent en ontspannen. Als vanzelf volgt dan authentieke, effectieve communicatie met overtuigingskracht.
  • Bij de reflectiestap gebruik je de rijke metaforische taal van je eigen muziekkeuzes. Omdat muziek de poortwachter is van de ziel komen we snel tot de kern.
  • Je ontdekt waar harmonie is tussen je zelfbeeld en je imago, en waar mogelijk beperkende overtuigingen zijn.

Voorbereiding

Denk alvast na over bovenstaande vragen en bedenk: 

  • Welk muzieknummer geeft het beste weer wie ik ben?  
  • Waarom past dat nummer bij mij?’
  • Welk instrument voel ik mij in een zakelijke setting en waarom?

Resultaat

  •   Antwoord op vragen als: Hoe kom ik over en hoe wil ik gehoord worden?
  •   Communiceer ik authentiek of laat ik mij leiden door verwachtingen van de    buitenwereld?
  •   Je kiest wat je in je communicatie wilt behouden, aanvaarden of veranderen.
  •   Inzicht en bewustwording; krachtige, vrije, authentieke communicatie.

 

Praktische informatie

Kosten € 120,-- inclusief BTW
Trainer
Aantal deelnemers 8
Locatie Boulevard 14
3707 BN Zeist

Aanmelden

Terug naar overzicht

Waar sta je?

Wil je snel een eerste beeld krijgen waar je staat in je carrière en wat je wensen, ambities en drijfveren zijn als het gaat om werk en werkkring? Van Ede & Partners heeft hiervoor een eenvoudige test ontwikkeld. De test bestaat uit 12 vragen, invullen kost maximaal 4 minuten. Je ontvangt direct na het invullen de uitslag. Hierbij drukken wij in een percentage uit in welke mate jouw behoeften bij de aanpak van Van Ede & Partners passen.

In 4 minuten weten waar je staat