Personal branding - het merk IK

Deze workshop is getiteld het merk IK. Zelfstandigen zijn zich er niet altijd van bewust dat ze hun eigen merk zijn. Dat wordt echter steeds belangrijker, want je bent zelden de enige in de markt die je aanboort. Er is met andere woorden dus concurrentie en dat maakt dat je je zult moeten onderscheiden.

Aanmelden voor workshop Personal branding - het merk IK

Wil je je aanmelden voor deze workshop of training?

Meld je hier aan

Wanneer

16 september 2019 10.00 - 13.00 uur

Voor iedereen die van plan is om als zelfstandige (zzp) te starten of dit overweegt.

Programma

In deze workshop ga je je persoonlijke en onderscheidende merkwaarden (functioneel, emotioneel, expressief) opstellen, je merkessentie schrijven en uiteindelijk een merkbelofte naar je (potentiële) klanten formuleren.

Resultaat

Deze workshop geeft je handvatten om je zelf neer te zetten ten opzichte van je concurrenten. Het maakt je bewust dat je merkwaarden de basis zijn voor al je externe communicatie, denk aan ontwikkeling van logo, huisstijl, website, enz.

Deelname in overleg met begeleidend consulent/psycholoog

Praktische informatie

Kosten Geen kosten voor cliënten
Trainer
  • Henk Jacobs
Aantal deelnemers 12
Locatie Parklaan 54A
5613 BH Eindhoven

Aanmelden

Terug naar overzicht

Waar sta je?

Wil je snel een eerste beeld krijgen waar je staat in je carrière en wat je wensen, ambities en drijfveren zijn als het gaat om werk en werkkring? Van Ede & Partners heeft hiervoor een eenvoudige test ontwikkeld. De test bestaat uit 12 vragen, invullen kost maximaal 4 minuten. Je ontvangt direct na het invullen de uitslag. Hierbij drukken wij in een percentage uit in welke mate jouw behoeften bij de aanpak van Van Ede & Partners passen.

In 4 minuten weten waar je staat