Gevoel in beeld

“Het is soms makkelijker gezegd dan gedaan; je hoofd uitschakelen, gedachten loslaten, voelen wat het beste is? Maar hoe doe je dat?” Tijdens de workshop gaat u door stilte meditatie en kunst stapsgewijs van het hoofd naar het hart.

Aanmelden

Wil je je aanmelden voor deze workshop of training?

Wanneer

27 september 2019 Van 10.30 tot 14.00 uur

Voor wie

Cliënten van Van Ede & Partners

 

Programma

“Het is soms makkelijker gezegd dan gedaan; je hoofd uitschakelen, gedachten loslaten, voelen wat het beste is? Maar hoe doe je dat?” Tijdens de workshop gaat u door stilte meditatie en kunst stapsgewijs van het hoofd naar het hart. Het is een praktische oefening om in contact te komen met uw gevoelswereld. We gaan met pastelkrijt aan de slag om het verlangen van het hart te verbeelden op papier. Daarna volgt een verdiepend gesprek in de groep.

 

Wat brengt het u?

U zult verrast zijn door de heldere taal van het hart. Uw kunstzinnig werk levert u een verfrissende invalshoek op uw huidige situatie en loopbaantraject. Iedere tekening is uniek. U krijgt zicht op uw persoonlijke (kern-)kwaliteiten die spreken uit uw kunstzinnig werk.

 

Bijzonderheden:        tekenervaring is niet nodig, voor de lunch dient u zelf te zorgen.

Aanmelden na overleg met uw begeleidend consulent.

Praktische informatie

Kosten € 120,= inclusief BTW
Trainer
  • Annemarie Hakvoort
Aantal deelnemers minimaal 4, maximaal 8
Locatie Ceresstraat 13
4811 CA Breda
Terug naar overzicht

Waar sta je?

Wil je snel een eerste beeld krijgen waar je staat in je carrière en wat je wensen, ambities en drijfveren zijn als het gaat om werk en werkkring? Van Ede & Partners heeft hiervoor een eenvoudige test ontwikkeld. De test bestaat uit 12 vragen, invullen kost maximaal 4 minuten. Je ontvangt direct na het invullen de uitslag. Hierbij drukken wij in een percentage uit in welke mate jouw behoeften bij de aanpak van Van Ede & Partners passen.

In 4 minuten weten waar je staat