Arbeidsvoorwaarden: Wat telt voor u? 'Waarden of arbeidsvoorwaarden'

Voor cliënten van Van Ede & Partners die hun gehele eigen onderzoeks- en ontwikkelings-cyclus hebben doorlopen; klaar zijn om aan de laatste fase in het sollicitatie proces te beginnen: Het arbeids- (voor)waarden onderzoek en daaruit voortvloeiend: De gesprekken.

Wanneer?

15 juli 2019

Van 10 tot 13 uur

Programma

Aan de hand van onderzoek naar hetgeen u belangrijk vindt in een nieuwe baan; de ‘waarden’, gaan we stap voor stap naar de arbeidsvoorwaarden elementen (employee value propositie) van de nieuwe werkgever; bepalen we uw preferenties, prioriteiten, en bereiden we u voor op het tactische proces van geven en nemen in het arbeidsvoorwaarden gesprek.

Wat brengt het u?

Wat vind u essentieel in uw oude- en nieuwe arbeidsvoorwaarden; waarover maakt u keuzes; u weet hoe u de arbeidsvoorwaarden van de nieuwe werkgever ‘weegt’, en u voelt zich meer op uw gemak -tactisch- omtrent het onderhandelingsproces.

 

Praktische  informatie               
Kosten  geen
Trainer Con de Ruig
Locatie Van Ede & Partners, Noordsingel 117 Rotterdam 
Aantal deelnemers minimaal 6, maximaal 12
Aanmelden via rotterdam@vanede.nl

Bespreek voor aanmelding je deelname met je consulent 

Terug naar Agenda

 

CAREERS THAT MATTER

© Van Ede & Partners. All rights reserved.