Arbeidsvoorwaarden: Wat telt voor u? 'Waarden of arbeidsvoorwaarden'.

Aan de hand van onderzoek naar hetgeen u belangrijk vindt in een nieuwe baan; de ‘waarden’, gaan we -in deze korte workshop stap voor stap naar de arbeidsvoorwaarden elementen (Employee Value Propositie) van de nieuwe werkgever.

Aanmelden

Wil je je aanmelden voor deze workshop of training?

Wanneer

15 juli 2019 Van 10 tot 13 uur

Voor wie

Voor cliënten van Van Ede & Partners die hun gehele eigen onderzoeks- en ontwikkelings-cyclus hebben doorlopen; klaar zijn om aan de laatste fase in het sollicitatie proces te beginnen: Het arbeids- (voor)waarden onderzoek en daaruit voortvloeiend: De voorbereiding op gesprekken.

Programma

Aan de hand van onderzoek naar hetgeen u belangrijk vindt in een nieuwe baan; de ‘waarden’, gaan we -in deze korte workshop- op 15 juli stap voor stap naar de arbeidsvoorwaarden elementen (Employee Value Propositie) van de nieuwe werkgever; bepalen we uw preferenties, prioriteiten, en bereiden we u voor op het tactische proces van geven en nemen in het toekomstige arbeidsvoorwaarden gesprek.

Wat brengt het u?

Wat vind u essentieel in uw oude- en nieuwe arbeidsvoorwaarden; waarover maakt u keuzes; u weet hoe u de arbeidsvoorwaarden van de nieuwe werkgever ‘weegt’, en u voelt zich meer - tactisch- op uw gemak omtrent het aankomende arbeidsvoorwaarden proces.

Deelname na overleg met uw begeleidend consulent 

Praktische informatie

Kosten geen
Trainer
  • Con de Ruig
Aantal deelnemers Minimaal 6, maximaal 12
Locatie Noordsingel 117 , Rotterdam
Terug naar overzicht

Waar sta je?

Wil je snel een eerste beeld krijgen waar je staat in je carrière en wat je wensen, ambities en drijfveren zijn als het gaat om werk en werkkring? Van Ede & Partners heeft hiervoor een eenvoudige test ontwikkeld. De test bestaat uit 12 vragen, invullen kost maximaal 4 minuten. Je ontvangt direct na het invullen de uitslag. Hierbij drukken wij in een percentage uit in welke mate jouw behoeften bij de aanpak van Van Ede & Partners passen.

In 4 minuten weten waar je staat