Zomerse ontmoetingen

In een tijd waarin veel verandert is het goed om sommige tradities in ere te houden. Daarom nodigt Van Ede & Partners Zeist haar (oud) cliënten van harte uit voor haar jaarlijkse zomerfeest

Aanmelden

Wil je je aanmelden voor deze workshop of training?

Wanneer

26 juni 2019 vanaf 17:30 uur

Voor wie

Alle (oud) cliënten, leden van de Outer Circle en workshop docenten van Van Ede & Partners Zeist. Wilt u een introducé meenemen, dan is hij of zij ook van harte welkom.

Programma

Kom samen met ons genieten van een zomers buffet, omlijst met een swingend jazzcombo.
We hopen op een ‘lazy wednesday afternoon’ in de prachtige tuinen van Kraaybeekerhof.
Ga met ons en met elkaar op verkenning in de bijentuin en groentekwekerij. Struin langs de bloembedden en proef de sfeer van dit bijzondere landgoed!Een inspirerende gelegenheid om kennis te maken met nieuwe mensen en bij te praten met oude bekenden.

 

Praktische informatie

Tijd  van 17:30 - 20:30 uur  
Locatie Landgoed Kraaybeekerhof, Diederichslaan 25 in Driebergen
Aanmelden  via zeist@vanede.nl

 

Praktische informatie

Kosten
Trainer
Aantal deelnemers
Locatie Boulevard 14
3707 BN Zeist
Terug naar overzicht

Waar sta je?

Wil je snel een eerste beeld krijgen waar je staat in je carrière en wat je wensen, ambities en drijfveren zijn als het gaat om werk en werkkring? Van Ede & Partners heeft hiervoor een eenvoudige test ontwikkeld. De test bestaat uit 12 vragen, invullen kost maximaal 4 minuten. Je ontvangt direct na het invullen de uitslag. Hierbij drukken wij in een percentage uit in welke mate jouw behoeften bij de aanpak van Van Ede & Partners passen.

In 4 minuten weten waar je staat