Voelen dat je leeft!

Ramon Roelofs, beter bekend als DJ Charlie Lownoise, neemt je mee op in reis in je eigen wereld. Stress, beweging en verlichting In het kader van het bekende, maar vaak liever niet besproken onderwerp, ‘stress’, organiseren Van Ede & Partners en Max Health Club samen de fysieke en mentale workshop ‘Voelen dat je leeft’. Beginnend met een gentle yogasessie door Alyssa Thiele, zal Ramon Roelofs - beter bekend als Charlie Lownoise - verdere invulling geven aan deze avond met zijn verhaal over het tegelijkertijd meditatie ‘guru’ en DJ zijn. Hierbij zoomt hij dieper in op het vinden van de juiste balans in het dagelijks leven en sluit hij af met een mediatiesessie. De avond wordt begeleid door Astrid van Eijk. Zij heeft de CSR-opleiding burn-out-begeleiding, stresspreventie & -interventie gevolgd en kan vanuit deze expertise vragen beantwoorden.

Wanneer?

6 juni 2019

van 19 tot 22 uur

Balance is key, is what they say

Balans staat centraal deze avond. Een balans vinden tussen lichaam en geest, het hebben van een actieve en passieve houding en/of instelling, in het sociaal zijn en het tot jezelf komen. Al deze, die we tegenwoordig vaak als prioriteiten bestempelen, aspecten komen aan bod in de verschillende onderdelen van het programma. Dan wel pratend in de sessie van Ramon die vertelt uit ervaring hoe je met bepaalde situaties om kan gaan als er te veel prikkels op je af komen, als door het maken van fysieke bewegingen in de yoga- en meditatiesessie. Het uiteindelijke doel van deze workshop is dat je rijker naar huis gaat. Maar met wat precies? Daar ben jij zelf de baas over.

Nobody expects anything

Het wordt een goed gevulde avond waarbij iedereen zichzelf kan zijn en er niks van je wordt verwacht. Vaak wordt er gezegd dat er vanuit een beginkader met verwachting nul, nieuwe ideeën en ontwikkelingen ontstaan die je weer verder helpen in het dagelijks leven. Rust, beweging en een open mind zijn misschien wel de sleutelwoorden voor deze avond, maar laat je vooral verassen. En misschien verras jij jezelf wel.

Voorbereiding

Je aanwezigheid is uiteraard voldoende, maar mocht je een eigen matje kunnen meenemen, graag. Gezien het in de avond kan afkoelen zijn extra warmere kleren aan te bevelen. 

Praktische informatie  
Sprekers: Ramon Roelofs, Alyssa Thiele en Astrid van Eijk
Locatie: In de tuin bij Van Ede & Partners (bij slecht weer vindt de workshop binnen plaats)
Tijd: ontvangst 19 uur, start 19.30 tot 22 uur
Kosten: geen kosten voor (oud)cliënten

Terug naar Agenda

 

CAREERS THAT MATTER

© Van Ede & Partners. All rights reserved.