Open Avond

Koers uitzetten voor uw loopbaan? Kom voor inspiratie naar onze oriëntatiemiddag voor een 'career that matters'. Ben je toe aan een volgende stap in je loopbaan en wil je kennis maken met de mogelijkheden van begeleiding op dit vlak?

Aanmelden

Wil je je aanmelden voor deze workshop of training?

Wanneer

20 juni 2019 van 18.30 tot 21.30 uur

Programma

Wij nodigen je graag uit om je vrijblijvend te oriënteren in een professionele, inspirerende en ongedwongen sfeer. Je krijgt op deze na-middag een helder beeld van wat Van Ede & Partners voor je kan betekenen en maakt kennis met een aantal van onze consulenten. Met hen kan je een eerste verkenning doen van de thema’s die om aandacht vragen en bespreken wat een ‘career that matters’ voor jou persoonlijk betekent. Mocht daar aanleiding toe zijn, dan kan in een vervolgafspraak dieper op de materie in worden gegaan. 

Resultaat

Je hebt, geheel vrijblijvend, een helder beeld van wat Van Ede & Partners voor je kan betekenen en hebt persoonlijk kennis gemaakt met onze consulenten. 

 

 

Praktische informatie

Kosten Geen
Trainer
Aantal deelnemers
Locatie Ceresstraat 13
4811 CA Breda
Terug naar overzicht

Waar sta je?

Wil je snel een eerste beeld krijgen waar je staat in je carrière en wat je wensen, ambities en drijfveren zijn als het gaat om werk en werkkring? Van Ede & Partners heeft hiervoor een eenvoudige test ontwikkeld. De test bestaat uit 12 vragen, invullen kost maximaal 4 minuten. Je ontvangt direct na het invullen de uitslag. Hierbij drukken wij in een percentage uit in welke mate jouw behoeften bij de aanpak van Van Ede & Partners passen.

In 4 minuten weten waar je staat