LinkedIn, professioneel profileren

Wanneer je een profiel hebt aangemaakt op LinkedIn is het goed om je te beseffen dat iedereen je hiermee online kan vinden. Het is dus goed om na te denken over hoe je jezelf hier presenteert. Tevens is het gebruik van LinkedIn van essentieel belang om online te kunnen netwerken en om je te helpen zoeken naar nieuw werk. Het is dan ook een goede aanvulling op je andere sollicitatie/ campagne activiteiten.

Wanneer?

19 juni 2019

van 9.30 tot 13.00 uur

Voor wie

Deze workshop is bedoeld voor mensen die een profiel hebben aangemaakt op LinkedIn maar het medium nog weinig inzetten als instrument voor personal branding. Hoe positioneer ik mij zelf in de markt? Hoe kan ik de instellingen van dit medium naar mijn hand zetten? Je leert  waar je op moet letten om jezelf optimaal te presenteren en je vindbaarheid te vergroten.

 

Programma

• Trefwoorden die passen bij je expertise verwerken in je profiel
• Kopregel aanpassen en functiebenaming scherp stellen
• Je leert hoe je een goede samenvatting kan toevoegen
• Persoonlijke URL aanmaken
• Documenten, links, film, presentaties toevoegen
• Profielonderdelen toevoegen
• Je instellingen doorlopen en aanpassen
• Vacatures vinden en carrière interesses bijwerken
• Lid worden van (vak)relevante groepen
• Doelgericht zoeken
• Opbouwen van een netwerk
• Volgen van bedrijven, instellingen en persoenen
• Tips vanuit de groep

 

Voorbereiding

Deelnemers beschikken over een volledig uitgewerkt CV in Word en nemen die mee evenals een digitale, zakelijke foto in vierkant formaat. Ze hebben een account aangemaakt op LinkedIn en hierop in ieder geval 1 werkervaring (functie en bedrijf) toegevoegd. Tevens heb je geoefend met ‘navigeren’ in het systeem. Om deel te kunnen nemen dient iedereen voor de workshop een eigen (opgeladen) laptop met Wifi verbinding mee te nemen.

Géén tablet/iPad of smartphone. 

Wat brengt het je?

De deelnemers gaan naar huis met kennis van de belangrijkste instellingen van LinkedIn en een eerste opzet voor een eigen/aangescherpt profiel. Ze kunnen thuis verder gaan met het bewerken van hun LinkedIn profiel en effectiever navigeren binnen het medium.

Praktische informatie  
Kosten cliënten: geen kosten voor cliënten
Trainer: Sandra Werre
Locatie: Van Ede & Partners Den Haag
Aantal deelnemers: maximaal 6

Bij annulering van je deelname binnen 1 week voor aanvang van de workshop zijn wij genoodzaakt om het volledige verschuldigde bedrag voor deelname in rekening te brengen. Annulering dient schriftelijk te geschieden.

Terug naar Agenda

 

CAREERS THAT MATTER

© Van Ede & Partners. All rights reserved.