Persoonlijk leiderschap

Persoonlijk leiderschap kan gezien worden als zelf verantwoordelijkheid nemen voor je leven. Verantwoordelijkheid nemen, grote woorden die maar al te vaak worden gebezigd. Maar wat is dat nu eigenlijk en hoe ziet dat er in de dagelijkse praktijk uit?

Wanneer?

3 juni 2019

10.00 - 13.00 uur

Voor wie

Voor cliënten

Programma

We komen allemaal obstakels tegen op ons pad. Persoonlijk leiderschap inzetten bij het omgaan met de obstakels betekent dat we de confrontatie met onszelf aangaan om zo tot vernieuwing in onszelf te komen. Dat vraagt om moed, trouw zijn aan jezelf, mildheid en je kwetsbaar durven opstellen, persoonlijk leiderschap dus!

In deze workshop zullen we op een simpele maar doeltreffende manier onderzoeken wat persoonlijk leiderschap is en hoe je dat in je dagdagelijkse bestaan kunt ontwikkelen en inzetten.

De workshop beoogt spannend (veel zelfonderzoek) en ontspannend (wat zijn we allemaal toch nog aan het klunzen) te zijn.

Wat brengt het je

Na deze workshop zal het 'onder de streep (slachtofferschap) en boven de streep (verantwoordelijkheid nemen)' een gevleugelde uitdrukking zijn.

praktische informatie   
Kosten  geen
Trainer  Els Burger
Locatie  Parklaan 54a in Eindhoven 
Aantal deelnemers min. 8, max. 12 

Deelname in overleg met begeleidend psycholoog/consulent

Terug naar Agenda

 

CAREERS THAT MATTER

© Van Ede & Partners. All rights reserved.